MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Oszustwo czy Wyłudzanie? Sprawa! :(
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Hej! Sad

Znacie mnie jako MaryGaming! Na imię mam Magdalena oraz w WvsP mam już 6 lvl! Problem jest w tym, że jakiś rok temu lub wcześniej, zamówiłam Miecz Pioruna bo nie mogłam się doczekać i nacieszyć! Składałam każde grosze, kieszonkowe i oszczędności przez jakiś miesiąc! Zakupiłam w końcu niczego sobie VIPa! No byłam zadowolona ale jednakże, moim zdaniem potrzeba też Miecz Pioruna by nabić przynajmniej ten 10 lvl! Wysyłam SMS'a i co? I przez 2 miesiące nie dostałam go, potem przez 6 aż w końcu, sprawdziłam pod koniec Roku i co... NIC! Wiem, że ze swoim wiekiem nie powinnam ''Rozbeczeć Się'' nad grą, ale czasami uczucia obudzą się! Proszę przynajmniej o zainteresowanie się to sprawą przez Administratora lub Operatora serwera oraz nawet o udowodnienie: Sprawdzenie, że wysłałam wtedy SMSa! Proszę, Pomocy! Sad
To prawda! Ja też wysłałem SMS'a i to samo!
Na lobby serwera wpisz komendę
Kod:
/vipkasa
i zrób to co tam jest napisane.
Skoro wyslalas SmS tak dawno to moga byc problemy. :/
Musisz znac konkretna date wyslania

. . .
Dobrze, spróbuje Big Grin

(11-June-2015 18:59:08)Młody G.O.L.D napisał(a): [ -> ]Skoro wyslalas SmS tak dawno to moga byc problemy. :/
Musisz znac konkretna date wyslania

. . .
To było chyba w czcerwcu-lipcu ale nie pamiętam w jakim konkretnie dniu... Pamietam tylko mój smutek... Sad
Jeżeli nie dostałeś zamówionej usługi należy napisać E-Mail na adres MINESERWER@ZARABIAM.COM.

W treści Maila musi znajdować się:
1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:

Weryfikacja twojego konta potrwa do 24 godzin. W weekendy do 48 godzin
Jeżeli masz jakieś pytania możesz je pisać pod tym tematem.
Emm... Wpisałam to, co jest na Lobby gdy sie wpisze /vipkasa xD Może być? Bo sama nie wiem, obym tylko odzyskala ten miecz!
Zrob to co napisal SnowPL
No ale chyba KalisPro mówi lepiej Nie? ...
Napisz tak jak snow ci podał..
Stron: 1 2
Przekierowanie