MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nic dwa razy się nie zdarza
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Jak w tytule, nic dwa razy się nie zdarza, mnie się zdarzyło heh, 2 razy być w administracji. I myślę że to starczy. Pewnie zauważyliście że obecnością na serwerze czy na forum nie fascynuję, spowodowane jest to brakiem czasu, nakładem obowiązków, które no nie ustąpią po jakimś czasie. Postanowiłem odejść z administracji (po raz 2 i ostatni).
Na serwerze byłem moderatorem prawie 2 lata, uważam ten czas za dobry, dziękuję wszystkim za wszystko Smile
Do zobaczenia gdzie indziej, w innych realiach no i pozdrawiam moich następców którzy niedługo pojawią się z nowej rekrutacji ms'a Smile
(Ps: wiem wiem "zawsze wracają" tylko ja nie jest "ktoś" jestem Camrakorem Wink
Żegnaj Camrakor`u, miło było cię widzieć w Administracji, PO RAZ 2 Big Grin. "Zawsze wracają". Powodzenie w życiu!
Żegnaj Camson.
Byłeś fajnym policjantem, powodzenia w życiu prywatnym Big Grin
Będę cię pamiętać Tongue
No chyba żarty nie odchodz proszę kto będzie łapał cheateró i kto najwiecej się udziela ?

Jesli to nie zarty to żegnaj pa

Powodzenia w życiu prywatnym Sad
Mam nadzieję że jednak wrócisz Smile

Co prawda nie znam cię bardzo dobrze ale to co wiem to dobry z ciebie "był" policjant
Narka Camrakor byłeś jednym z aktywniejszych policjantów i mam nadzieje że jednak kiedyś jeszcze wrócisz
Pamiętam, jak byłeś Pomocnikiem i Twoje budowanie gildii. Dziękuję za wszelką pomoc i życzę powodzenia w życiu.
Cam byłeś mega dobrym policjantem , a zarazem
wielkim wzorem. Szkoda, że odchodzisz, kto teraz będzie organizował turniej PvP, ogarniał prawie codziennie WD na /v, pożyczał creepery na EHC (XD),
Twoja decyzja , więc Sieeeemka Tongue

Edit: to za rok ,,Nic trzy razy się nie zdarza" ? XDDD
Siostra, czemu mi to zrobiłaś!
Będę strasznie tęsknić :< Pamiętaj, żeby mnie odwiedzać ;*
Trzymaj się starszy Wink Heart
Jeden z najaktywniejszych policjantów...
Acz kolwiek szkoda, że nas opuszczasz ;/.
Obyś jeszcze wrócił :c.
Będę o Tobie pamiętał.
Do zobaczenia na serwerze, kiedy będziesz mi znowu pomagał z cheaterami na SkyWars Big Grin.
Stron: 1 2
Przekierowanie