01-October-2017, 22:57:32
Mam dla was dwie propozycje podaję je w jednym poście ponieważ nie chcę robić dwóch postów i w sumie to pierwsza jest krótka.
Pierwsza propozycja:
Co myślicie o dodaniu trybu castle?
Dla tych którzy nie wiedzą:
Są dwie drużyny, broniąca i atakująca chodzi o podbicie zamku lub wyeliminowanie drużyny przeciwnej.
Sam osobiście lubię ten tryb i chciałbym aby na tym serwerze też był, ponieważ można by było normalnie wbić na niego z kolegami a nie szukać jakiegoś innego serwera.
Druga propozycja:
Z tego co mi się wydaje na pvp legends nie ma takiej możliwości walki ze standardowym ekwipunkiem czyli:
Miecz 5/2
2 sety 4/3
Żadnych efektów (takich jak speed czy siła 2)
2 "koxy"
3 "refy"
Ten tryb jest lepszy, ponieważ w nim trzeba wiedzieć jak się bić i daje więcej zabawy oraz możliwości do pokazania kto jest lepszy 1v1.
Pozdrawiam i dziękuję za każdą ocenę.
Pierwsza propozycja:
Co myślicie o dodaniu trybu castle?
Dla tych którzy nie wiedzą:
Są dwie drużyny, broniąca i atakująca chodzi o podbicie zamku lub wyeliminowanie drużyny przeciwnej.
Sam osobiście lubię ten tryb i chciałbym aby na tym serwerze też był, ponieważ można by było normalnie wbić na niego z kolegami a nie szukać jakiegoś innego serwera.
Druga propozycja:
Z tego co mi się wydaje na pvp legends nie ma takiej możliwości walki ze standardowym ekwipunkiem czyli:
Miecz 5/2
2 sety 4/3
Żadnych efektów (takich jak speed czy siła 2)
2 "koxy"
3 "refy"
Ten tryb jest lepszy, ponieważ w nim trzeba wiedzieć jak się bić i daje więcej zabawy oraz możliwości do pokazania kto jest lepszy 1v1.
Pozdrawiam i dziękuję za każdą ocenę.