MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Dlaczego?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Siemka.

Już dość dawno temu wraz z kolegą z gildii wybrałem się na wrogi zameczek.
Miałem specjalnie przygotowane Czaszki Czarnego Szkieleta aby stworzyć Withera który by przerobił zameczek w dziurę do bedrocka.
Niestety ku mojemu zaskoczeniu po stworzeniu Withera nie było tak jak chciałem. Co prawda trzy głowy potwór sie zrespił ale kule przez niego wystrzeliwane nie niszczyły tego co dotknęły.
Albo trafił mi się impotent albo trzeba go motywować, zapewne jego główny atut został wyłączony po tej akcji z greefem spawnu.

Teraz moje zażalenia, dlaczego po prostu nie zabezpieczycie spawnu przed wybuchami? Bo naprawde jak nie Wither to i tak spokojnie można stworzyć drogę z tłoków (nawet 300kratek +) i wypuścić na niej 30 wagoników w jednym klocku. Wtedy byście mieli greef.

Polecam zabezpieczyć spawn i odblokować wybuchy powodowane przez wystrzeliwanie głów Withera.
Jeżeli spawn jest zabezpieczony to proszę o przywrócenie Withera do normy.

P.S: Wybuchy Creeperów też mile widziane. Smile
Tak, to pewnie po tym greefie spawnu. Ale Wither i creeper powinny tworzyć wybuch, przecież takie jest ich zastosowanie w minecrafcie. A co do spawnu to mlody dobrze mówi, można przecież zabezpieczyć spawn przed wybuchami.
Widze mega zainteresowanie.
Ludzie zablokujcie ten spawn albo jakiś Młodziak w Złotym eq wypierdoli go w pol wagonikami z tnt...
Jestem za przywróceniem wybuchów Withera, nie o to kampiłem w netherze ze 3h, aby nie móc użyć 4 Witherów na raz na jedną gildię.
W sumie to wither to wither, powinien wybuchać.
Można by było zrobić tak aby na spawnie nie wybuchał?
Chcecie teraz prostszy survival ? Już naprawdę wam się w głowach pomieszało...
@Refresh
zainteresowanie ze strony adminów widzę ogromne XDDDDDDDDD
Wagoniki z TnT dzialaja. C:
chyba aż na serwer sobie wejde Cool
Stron: 1 2
Przekierowanie