01-October-2017, 09:59:15
GDZIE ZREGENEROWAĆ SIŁE ?
siłe można zregenerować w spa lub śpiąc.
GDZIE ZREGENEROWAĆ RADOŚĆ ?
Radość można zregenerować na sali koncertowej.
JAK SPRAWDZIĆ ZA ILE AWANS W PRACY?
To łatwe
wpisz /jobs
CO ZROBIĆ ŻEBY MNIE NIE ŚCIGAŁA POLICJA?
Idziesz do Informatyka tam jest haker który za 20$$ usuwa cie w bazie danych policji.
CIEKAWOSTKA
Czy wiesz że na przeciwko informatyka jest Dom Urzędnicza 2 gdzie jest magical i inni?
PRACE CIEKAWOSTKI
Górnik - Najszybciej można kopać kilofem złotym.Złoto można wydropić w kopalni publicznej lub kupić na allegro.
Smieciarz - na wysypisku w skrzynce są zenchantowane złote łopaty dzięki którym można kopać bardzo szybko.
Złodziej- gdy cie aresztuje policja to zabiera ci pieniądze co zrobić ? Szybko wpłacić do banku kwote i uciekać.
MIESZKANIA
Najtańsze mieszkanie jest od 300 $$ w Hotel Exclusive do nawet ok. 7000 $$.
WIECEJ PYTAŃ ? ZNAJDZIESZ MNIE NA REAL LIFE 3.0 NA MINEFOX.pl MÓJ NICK: LIGHTEREQ !
siłe można zregenerować w spa lub śpiąc.
GDZIE ZREGENEROWAĆ RADOŚĆ ?
Radość można zregenerować na sali koncertowej.
JAK SPRAWDZIĆ ZA ILE AWANS W PRACY?
To łatwe

CO ZROBIĆ ŻEBY MNIE NIE ŚCIGAŁA POLICJA?
Idziesz do Informatyka tam jest haker który za 20$$ usuwa cie w bazie danych policji.
CIEKAWOSTKA
Czy wiesz że na przeciwko informatyka jest Dom Urzędnicza 2 gdzie jest magical i inni?
PRACE CIEKAWOSTKI
Górnik - Najszybciej można kopać kilofem złotym.Złoto można wydropić w kopalni publicznej lub kupić na allegro.
Smieciarz - na wysypisku w skrzynce są zenchantowane złote łopaty dzięki którym można kopać bardzo szybko.
Złodziej- gdy cie aresztuje policja to zabiera ci pieniądze co zrobić ? Szybko wpłacić do banku kwote i uciekać.
MIESZKANIA
Najtańsze mieszkanie jest od 300 $$ w Hotel Exclusive do nawet ok. 7000 $$.
WIECEJ PYTAŃ ? ZNAJDZIESZ MNIE NA REAL LIFE 3.0 NA MINEFOX.pl MÓJ NICK: LIGHTEREQ !