MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] coto proxy?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
godz 10.35 10.06.2015 chcem wejśc na serwe mineserwer ale pokazano że rozłonczono bo wykryto proxy kalisie Pro pomocy!!!!!
Pan Herobrine Ja Mam To Samo Tylko Ze Ja Dostalem Bana
Proxy jest to program do zmieniania ip. (Zmienia ci tak jakby ip fizyczne i łączy cie z tym nowym zmienionym).
(10-June-2015 10:47:48)SnowPL napisał(a): [ -> ]Proxy jest to program do zmieniania ip. (Zmienia ci tak jakby ip fizyczne i łączy cie z tym nowym zmienionym).
SnowPL Proxy To Jest IP Internetu Lub Modemu Internetu.
Innymi słowy:
Jakby tego nie było, to taki Suns mógłby wbić na innym IP (i/lub koncie). Ten plugin zapobiega atakom botów wykorzystujących Proxy, aby nie mogły wbić. Nie moja wina, że nie używasz swojego IP tylko je zmieniasz.
Ale Ja Nie Zmieniam IP Internetu Bo Mam Internet Z Telefonu I Nie Jestem Botem Tylko Czlowiekiem.
Internet w telefonie ma zmienne IP.
Dlatego też cię wywala.
Minik435 napisał(a):Innymi słowy:
Jakby tego nie było, to taki Suns mógłby wbić na innym IP (i/lub koncie). Ten plugin zapobiega atakom botów wykorzystujących Proxy, aby nie mogły wbić. Nie moja wina, że nie używasz swojego IP tylko je zmieniasz.

Coś ci się pomyliło, bo wbić i tak mogę kiedy tylko zechcę Rolleyes

Ogólnie prawie wszystkie 'zabezpieczenia' na tym serwerze można ominąć, nie trzeba być geniuszem Wink
Przekierowanie