MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Automatyczny wykrywacz cheatów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Widziałem na różnych serwach automatyczne wykrywacze cheatów.
Myślę,że na Mineserwerze też powinienem być,działa on tak,że jest jakiś cheater użyje cheatów to wykrywacz go automatycznie banuje to chyba jest jakiś plugin ale nie wiem.
Uważam,że to powinno być na każdym trybie bo cały czas na czacie piszą gracze Cheater,Cheater,Cheater!!!!
Proszę a by ten wykrywacz był.
Nie zawsze osoba ktora gracze oskarzaja na chacie ma cheaty.Z tego co wiem banan napisal taki plugin na cheaty , ale niestety plugin nie dzialal za dobrze
Dokładnie, są takie pluginy tylko że one nie zawsze się sprawdzają a czasem się mylą. Później forum jest zawalone wątkami typu "Niesłuszny ban" itp. Według mnie jest to nie potrzebne, a jak widzisz cheatera to go nagraj i zgłoś na forum Wink
Znam serwer na którym jest owy plugin ale jak sobie nie napiszesz to nie będziesz miał sorry.

Gracz wpisuje nick cheatera komendą
Kod:
/zglos <nick>
i plugin sprawdza jego logi (podobnie do NCP tylko lepiej) i jeśli przekroczy dany limit dostaje automatycznego perma na IP.

A jak znam tutejszą administracje, nikomu nie będzie się chciała / bądź nie będzie umiał zrobić takiego pluginu Smile
@UP Gowno pomaga.
Raz klepalem sie z kolesiem ktiry byl na huzuni. Zglosilem go i czekalem az mu telogi sprawdzi, najwyrazniej nic newykryto, ciekawe bo koles az latal.
Kiedy się z nim biłeś ? Bo ten plugin (skonfigurowany) funkcjonuje na serwerze od 1-2 tygodni.

A myślę że rozmawiamy o tym samym serwerze Tongue
Nie, żebym mówił, ale przy tych lagach i na WvsP to g***o da.
http://www.fraps.com/download.php - najlepszy anty-cheat, którego możesz użyć TY!
A dorzucisz do tego z setkę fps dla graczy ze słabszymi komputerami ? Nie sądzę.
O tym samym. Smile
Klepalem sie w niedziele. Nic nie pomogl ten anty-cheat. ;-:
O tym,że mogą być lagi to nie do mnie się czepiajcie tylko Kalisa albo banana oni się na tym znają.Ja widziałem na Jasiu ten anty-cheat i on działał i nie było lagów.
Przekierowanie