MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bagi i amo i auta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jest bag z gangami gdy zalozylem gan nie było widac że jestem w gangu na chacie chodzi mi o ten skrót do tego duzo koment gangowych nie dziala np. nie da sie sprawdzic liste gangow bo pokazuje pustą liste .
AMOO
Amunicja jest strasznie droga 100 $ za stak co sprawia ze sie nie oplaca kupywac ammo na qesty bo wiecej sie traci z moim zdaniem amunicja powinna kosztowac po 10 20 $ a nie po 100 200 $

LUKSUSOWE AUTA
Te auta są po prostu za drogie jeszcze nikt na serwerze nie ma auta za własnie pieniądze wszyscy co maja to maja za sms !!! moim zdaniem powinnę być przynajmniej o 50 % taniej bo nikt se na nie nie nazbiera. Jak se kiedys obliczylem to jakbym co dziennie zarabiał po 2000 $ to gdzies 2h dziennie to żeby se na najtańsze auto nazbierac to bym musiał 125 dni grac więc prędzej by mi sie znudziło po 1 miesiącu
a żeby nazbierać na helikopter to musiał bym grac 275 dni co dziennie zarabiajac 2000 co jest ciężko
Brak wyświetlania na czacie to żaden bug, nie bedzie tego widac przy nowym modelu chatu, mowilem o tym na otwarciu, komendy gangowe sprawdze jutro.

Twoja opinia na temat cen amunicji nie ma żadnego znaczenia, ceny są adekwatne do danej broni i jej mocy.
Nie sztuka odblokować najlepszą broń kupować darmową amunicje i siać zniszczenie na lewo i prawo nie martwiąc się o koszta amunicji.

LUKSUSOWE AUTA - i prawidłowo, dzięki tym osobom serwer istnieje i się utrzymuje, jeśli ktoś będzie grał długo bez problemu również na nie zarobi, jak sama nazwa wskazuje to towar LUKSUSOWY - czyli nie dla każdego.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie