MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Brutal Live [MS]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nick : MonsterDraogn_xD
Grałem W Brutal Life 2 Dni Temu Weszedłem Bo Banan Robił Live I Wszystko Mi Znikneło Eqwipunek Gold Oraz Pojazdy Proszę O Przejżenie Logów Gry I Zwrócenie Mi Rzeczy . PS To Nie Mógł Być Złodziej Bo Na Wszystkich Innych Trybach Mam Wszystkie Titemy Tak Jak Je Zostawiłem Wydałem Na Brutal Live Fortune Proszę O Pomoc Bo Chodzi Tu O Ogromne Pieniądze !!!!!!!
Wielkość liter w nicku ma znaczenie i musisz mieć dowody że posiadałeś te itemy.

Przykładowo napisze że znikneło mi demo set i excalibur i napusałem żeby administracja mi oddała. Bez dowodów nic nie będzie.

Dowody musza byc.

Pozdrawiam.
@up
żadnych dowodów mieć nie musisz bo też niczego by nie zmieniły.

@temat
żadnej czystki na trybie nie było, pomimo sporego updatu żadne ekwipunki czy działki graczy nie były zmieniane jesli nie miałeś bana za oszustwa to z naszej strony nikt Ci konta na pewno nie zerował, więc jedyne co możesz podejrzewać to włamanie.

Natomiast jeśli chodzi o pojazdy to jeśli posiadałeś jakieś a aktualnie ich nie masz to masz 100% pewność że utraciłeś je w wyniku wykorzystywania błędów gry których nie zgłaszałeś - od bugowania banków po nadużycia związane ze starym raygunem.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie