Kupiłem dzisiaj sms na unban na wojownicy vs potwory 1 na serwerze royalcraft.pl i nie zostałem odbanowany

Napisane było, że mam wysłać sms na numer 92045 o treści MFBAN.JohnyWalker, zrobiłem to, dostałem sms zwrotny że konto zostało odbanowane, ale wciąż jest napisane że mam bana. Proszę o szybką pomoc. W razie wątpliwości mogę wysłać screeny z telefonu i z komputera.
MFBAN dotyczy serwera Minefox. Rozumiem że chciałeś ub na Minefoxie?
Jeżeli nie dostałeś zamówionej usługi należy napisać E-Mail na adres MINEFOX@ZARABIAM.COM.
W treści Maila musi znajdować się:
1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:
Weryfikacja twojego konta potrwa do 24 godzin. W weekendy do 48 godzin
Jeżeli masz jakieś pytania możesz je pisać pod tym tematem.
No właśnie nie, to dotyczy serwera royalcraft.pl tyle że napisane było że mam wysłać sms MFcośtam a ja nie gram wogóle na minefox. Chodzi mi o to że wysłałem smsa na royalcraft a nie otrzymałem unbana
Na Royalcraft jest początek RCBAN.
Napisz tego @ na ROYALCRAFT@ZARABIAM.COM - wzór wyżej.
Dopisz tylko, że nastąpiła pomyłka i prosisz o UB na serwerze Royalcraft i czekaj na odpowiedź.
Gdzie była informacja o treści MFBAN?
W załączniku jest screen z odpowiedzią
To nie jest moja wina tylko PanterkaPL ;/
Dołącz proszę też tą informację do tego @.
A jest różnica czy ja napiszę tę wiadomość z innego e-maila? bo zapomniałem hasła i loginu do tego e-maila, na którym jest to konto.
Nie ma znaczenia z jakiego @ wyślesz. Ważne, żeby zostały zawarte informacje które podałem powyżej.
Dzięki za pomoc

Temat wyjaśniony, więc zamykam. Jeżeli miałbyś jeszcze pytania - zapraszam na PW.