MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Dziwny ban cz.2
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Drogi SnowPL,
Nie tak szybko z tym zamykaniem postów.
Na razie nie dostałem odpowiedzi, który z punktów regulaminu złamałem, żeby od razu dostać bana.
Co to znaczy "wylogowałeś się podczas sprawdzania"?
Proszę o konkretne dowody.
Czy każdy z graczy ma być na Twoje skinienie i grzecznie odpowiadać na wszystkie pytania jak jakiś uczniak?
Nie akceptujesz mojego wyjaśnienia? Szkoda.
Ale zdaje się, że w tym co nazywacie "regulaminem", nie ma punktu o obowiązku "chatowania" z adminami.
Jak chcesz sprawdzić czy ktoś oszukuje, jest wulgarny, obraża etc. to są do tego odpowiednie skrypty.
Taki ban ociera się o złamanie umowy handlowej jaką zawarliśmy.
Jeszcze raz proszę o zdjęcie bana na moim koncie.
Co to znaczy "wylogowałeś się podczas sprawdzania"?

Ja nie jestem SnowPL ale powiem że gdy pomocnik widzi w logach że używasz niedozwolonych modyfikacji (cheatów) i weryfikuje z tobą czy z nich korzystasz a ty uciekasz z serwera to zostajesz banowany za brak współpracy (w sumie mógłby zbanować od razu, ale dał Ci szanse się wytłumaczyć).
Skoro wychodzisz z serwera oznacza to że coś masz do ukrycia albo po prostu ignorujesz daną sytuację.

Poprzedni wątek został zamknięty, ponieważ nie ma tu co komentować, oczywiście możesz się odwołać na pw do administratora, a może otrzymasz dodatkową szanse.
@UP No odpowiedź jak ta lala Smile Chciałem podobną napisać ale dziękuje że mnie wyręczyłeś. Myślę że kolega już zrozumiał co to znaczy "wylogować się podczas sprawdzania". Zamykam Smile.
Przekierowanie