MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Olimp Siedziba Bogów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dzisiaj zbudowałem dla Was Olimp czyli siedziba Bogów.
Jak się Wam spodoba zachęcam do dawania plusów oraz diaxów.
Na 3 obrazku zapomniałem dać pochodni.
Sorry, ale słabe to jest. Nie ma nawet tytułowej góry Olimp (bo to wzniesienie na 3 kratki to chyba nie góra, prawda?). Wszystko zbudowane na superflacie, z właściwie jednego materiału. Mam wrażenie, że nie przyłożyłeś się za bardzo i chciałeś jak najszybciej wrzucić to na forum. Nie jest to jednak chatka z dirtu, więc minusa ci też nie dam.

Pamiętaj, na przyszłość, że najważniejsza jest jakość prac, nie ma co się spieszyć z budową.
Zgadzam się z @Up - nie przyłożyłeś się zbytnio, budowla wykonana z jednego materiału, i nie przypomina zbytnio Świątyni Bogów. Jestem na neutral.
Olimp - to mityczna Grecka góra , siedziba bogów ....
A to górą nie jest !
To jak już przypomina mi troszkę Akropolu ale troszkę.
Okay, plus za wybór tematyki. Wszystko co związane z Mitami Greckimi - bądź Rzymskimi - jest dobre c:
Wykonanie słabe. Olimp był górą - i szczerze wątpię, by Bogowie budowę Olimpu zakończyli na jednym domku, mam całkowicie inne wyobrażenie o nim. Za dużo Percy'ego się naczytałam, ale cóż - a tu góry brak.
Mało kreatywne, niska góra. Słabe.
Mogłeś zbudować coś większego.
Sam przyznam,że się trochę nie postarałem.Confused
Ale niedługo zbuduję nową,lepszą budowle jeden z siedmiu cudów świata.Smile
Nie powiem co to ale ta osoba,która pierwsza zgadnie co to dostanie diaxa.Tongue
Przekierowanie