MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga] Mens, lub ktoś inny
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: LondekPolska
Nicki osób posądzonych: Mens
Najdokładniejsza data zdarzenia: około 15:40 24.09.2017
Opis zdarzenia: Gracz ukradł mi konto, włamał się
Dowody: Nie mam dowodów ale wy chyba macie informacje jakie ip ostatnio sie logowalo na moim koncie
Sugerowany wymiar kary: Ban i oddanie moich itemow
Serwer: Minefox.pl
Po pierwsze, napisałeś w tytule wątku '' Mens, lub ktoś inny ", co oznacza, że nie masz pewności kto Ci się włamał.
Po drugie, nawet jakbyś wiedział, to nie masz dowodów na to, że on to zrobił naprawdę.
Po trzecie, skoro nie zabezpieczyłeś dobrze konta to już nie nasza wina.

Zapoznaj się z tym tematem jeśli chcesz odzyskać hasło do konta; http://mineserwer.pl/Temat-Straciłeś-has...formacjami

Odrzucam.
(24-September-2017 15:52:57)EmoLaska233455 napisał(a): [ -> ]Po pierwsze, napisałeś w tytule wątku '' Mens, lub ktoś inny ", co oznacza, że nie masz pewności kto Ci się włamał.
Po drugie, nawet jakbyś wiedział, to nie masz dowodów na to, że on to zrobił naprawdę.
Po trzecie, skoro nie zabezpieczyłeś dobrze konta to już nie nasza wina.

Zapoznaj się z tym tematem jeśli chcesz odzyskać hasło do konta; http://mineserwer.pl/Temat-Straciłeś-has...formacjami

Odrzucam.

Zabezpieczylem nie mam standardowego hasla np 123 czy cos musial sie wlamac chyba macie takie informacje jakie ip sie logowalo ostatnio?
Emo podała ci wątek, przeczytaj dokładnie co i jak.

SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak.
4. Dowody nie są czytelne.
5. Źle zatytułowany temat.

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie