MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Nie otrzymalem klasy ninja.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
Dziś dnia 7.6.2015 wygrałem pierwszą runde eventu i jako nagrode poprosiłem
o klase ninja na wojownicy dusz którą nie otrzymałem sprawdzałem NPC ale klasa jest zablokowana.
,,MPcety" XD - NPC
Zgłoś się na TSA do kalisa.
Lol a kto to tak *****, ninja z eventu przecież to jakiś żart taki ninja jest warty 75 złote a dają go za darmo w evencie ;-;
No to masz wybór płacisz 75 zl. albo wygrasz event i coś sobie wybierzesz. Rolleyes
Powinno być że ninjy nie można z dostać eventu bo każdy zaraz będzie miał ninje, najlepiej żeby tylko podstawowe klasy można było wygrywać bo 75 złote to dużo a wcześniej był vip na 3 dni wiec cóż mogę powiedzieć ;-;
No tak ale jak ja wygrałem event i wybrałem ninje a prowadzący event nie miał nic przeciwko więc powinienem dostać ta klase. A zaraz nie każdy będzie miał ninje bo max 3 osoby tygodniowo wygrywają co nie zawsze sie zdarza i nie zawsze każdy wybiera ninja Wink
PS: Wiedziałem ze ninja jest najdroższy z tego co mogę wybrać i dlatego go wybrałem. Big Grin
Przez te ponad pół roku jak jest tryb na ninje uzbierało tylko kilka osób[4] a teraz kazdy prawie ma ninje dziś naliczyłem ich 10 ;-;
Dobra już nie ma problemu klasa została odblokowana.
Prosze o zamknięcie wątku.
Zaaaamykam.
Przekierowanie