MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: UNBAN [MC] TomeKoxPL
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: TomeKoxPL
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Powiem tak. Przyszła sobie Asia dała mi bana, a gdy przyszedłem na nowym koncie i zapytałem czemu tak bez sprawdzania i czy ma jakieś dowody to milczała. Sprawdzałem dział ze skargami i nie było ani jednej na mój temat. Nie wiem co było powodem tego bana, ale wiem jedno, że ban był nie słuszny Smile Proszę o to, aby Asia poniosła jakieś konsekwencje za to i proszę o UB.
Treść Bana: Zostałeś zbanowany na zawsze przez Asia za cheety regulamin złamany ...
Osoba banująca: Asia
Serwer: Minecraftowo
Administracja nie ma obowiązku sprawdzania każdej aury którą widzi na serwerze, tak samo z osobami podejrzanymi. Widzimy że ktoś na 100% coś używa to banujemy, życia nam by brakło jak byś my mieli każdego sprawdzać.
(24-September-2017 11:25:28)Alex napisał(a): [ -> ]Administracja nie ma obowiązku sprawdzania każdej aury którą widzi na serwerze, tak samo z osobami podejrzanymi. Widzimy że ktoś na 100% coś używa to banujemy, życia nam by brakło jak byś my mieli każdego sprawdzać.

Heh ciekawe ciekawe, ale gdy na serwer wbiła Asia to ze spawna się nawet nie ruszyłem Smile A do tego dzisiaj widziałem ją po raz pierwszy na serwie. Nigdy wcześniej nawet o niej nie słyszałem.
Jeśli, uważasz, że ban jest bezpodstawny, zgłoś się na teamspeaka (ts.minecraftowo.pl) na Centrum Pomocy Minecraftowo, to zostaniesz dokładnie sprawdzony. Dałam bana, ponieważ dostałam nagranie na YT w którym ewidentnie było widać "że coś jest na rzeczy".
Napisz do mnie prywatną wiadomość na forum to się umówimy na rozmowe
.

Pozdrawiam
Asia.
@up

Wiem że się wtrącam ale:
> mogłabyś mu wyjaśnić dlaczego go dostał a nie jakieś '' na rzeczy ''
> skoro masz podstawy to poco umawiasz się na termin, możesz podesłać nagranie na PW gracza
(24-September-2017 13:49:34)pietrek77 napisał(a): [ -> ]@up

Wiem że się wtrącam ale:
> mogłabyś mu wyjaśnić dlaczego go dostał a nie jakieś '' na rzeczy ''
> skoro masz podstawy to poco umawiasz się na termin, możesz podesłać nagranie na PW gracza

Nagranie zostało podesłane na PW.
Gracz zostanie sprawdzony i sprawa zostanie wyjaśniona.

Gracz dostał UNBANA.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie