Racja.
To bardzo przeszkadza kiedy niszczysz im kamień i nagle laguje.
Przeciwnicy widzą to i nawet na lagu zaczynają tam biec,a kamienia przez 3 sek nie ma i zabierasz im mniej pkt.
To to nic ale w czasie tych lagów potki regeneracji nie dają rady i jest lipa ;/
AAAAA zapomniał bym ten mój fly jest spowodowany skokiem ninjy na ścince wiec proszę nie dawać mi bana za fly ;-;
Mi tez laguje a gdy inni kopia to nic nie czuje

Powinni naprawic
racja np. jest jakis vip z super itami i samotnie robi napad na baze w ktorej jestem i klepie go a ten ma dajmy na to 7 lat i klepac sie nie umie to go po wielu ciosach dedam i zbrieramjego cale eq ale co z tym jak lagi cie wpierw musza przepuscic a mialem cos takiego 2 razy. chce by bylo tyle lagow jak na mcsurwi 3%

Mi też laguje kiedy walę kilofem .
laguje zapewne przez to że każdy członek drużyny otrzymuje $ w momencie ataku kamienia dusz, jedynym rozwiązaniem jest skasowanie otrzymywania $ za rozwalanie kamienia dusz...
(07-June-2015 13:36:37)Admin napisał(a): [ -> ]laguje zapewne przez to że każdy członek drużyny otrzymuje $ w momencie ataku kamienia dusz, jedynym rozwiązaniem jest skasowanie otrzymywania $ za rozwalanie kamienia dusz...
To prawda.
Ale można to inaczej zaradzić, zwiększyć nagrody za Wygranie Gry nie dla wszystkich teamów TYLKO dla jednego teamu który zwycięża
Np: 150 fe za wygrana
Zero nagród dla drużyn które odpadają bo to mija się z celem.
Poprzednie nagrody były śmieszne bo te 30 za wygranie eee to nawet najsłabszy gracz tyle zabije w czasie 2-3 godzin
Dobrzy gracze potrafią zarobić 1500 w 1 grze wiec czy to szkodzi nie.
Lub po prostu usunąć to wszystko i dać 4 fe za zabicie gracza.
@Odświeżam
Chciałbym wiedzieć czy zostanie to zmienione a jeśli tak to kiedy.