MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [RoyalCraft] PRZESADA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Gdy wraz z moim kolegą NaProstaKa wszedliśmy do Jakiegoś dziwnego drzewa (nie wiem jak to nazwać) PanterkaPL zatkała dziure wiec ja napisalem /spawn moj kolega tam został razem z anka1233 anka stała w miejscu i sie nie ruszała więc NaProstaKa zaczął ją bić ręką (anka miała demoniczny set na sobie) nagle wyrzuciło/wyszła z serwera a NaProstaKa zdobył jej zbroje poszliśmy razem na /home a jej itemy zabrała panterka (BO RACZEJ SAME NIE ZNIKNEŁY) więc mój kolega Zaczął jej mówić że legalnie zdobył te itemy i żeby mu je oddała ale ona za to zbanowała go na zawsze następnie ja prosiłem o unbana kolegi (1 raz) a ona zbanowała mnie na zawsze

Także prosze o ubana dla mnie jak i dla kolegi ponieważ to nie było nic złego
Potwierdzam , tak to ja jestem Prostak
Screen z Banem
[Obrazek: r6i8v]
Jeżeli nie masz obrazku to tutaj LINK:
http://scr.hu/3ikn/r6i8v
@UP Twoje potwierdzanie nas nie obchodzi, macie dostarczyć Sensowne Dowody (Nie zdjęcia bana)
Okej, porozmawiam z nią, ale szału nie będzie. Nie obiecuję UB bo odbanować może tylko pomocnik, który zbanował, z większym doświadczeniem lub rangą. A ona ma op.

P.S., poprawiony tytuł.
Jak mamy dostarczyć dowodów jeśli nie moge nawet wejść na serwer ?
Tak, zatkałam dziurę ale to każdy wie, że było na minute i dla żartu. Anka miała wówczas laga kompa. Posiadała guardiana. Po chwili sypła. Było to dla mnie zdziwienie lecz nie wielkie, gdyż są takie problemy od kilku dni że guardian nie działa ale nie mówię tego bo z tym tylko do Kalisa. Wracając....ze względu na to ,że miała guardiana a ty zebrałeś itemy postanowiłam je zabrać gdyż nie powinny one wypaść. Myślę że to jest dobre wytłumaczenie i złe zachowanie a tym bardziej gdyż te towrzystwo co składa skargę, ma ostatnio złe odzywki do graczy admnistracji na serwerze czyli czacie globalnym Smile
Szkoda ,że nie nagraliście filmiku albo więcej zdjęć to może byście dostali UB

Ale już za późno Smile
W sumie już dawno powinniście mieć bana chociażby i za : groźby, wulgaryzmy, obrazę, rozkazy, itd

Myślę że dobrze postąpiłam. Nie mam tu już nic więcej do powiedzenia, więc dział do zamknięcia .. -.-
No dobra wyraziła się jasno. Zamykam.
Przekierowanie