Witam. Chciałbym wysunąć prośbę, o zniesienie limitu przedłużania mieszkania wyłącznie na 30 dni. Trochę słabo, jak ma się troszkę więcej kasy, i chce się wpłacić ją np. w 90% do domku aby była motywacja na dalsze zbieranie, czy też dana osoba wyjeżdża powiedzmy na 31 dni a się nie da przełużyć mieszkania. Na realu 1.0 oraz 2.0 nie było takiego limutu, była to dobra opcja moim zdaniem, grałem na Mcsurvi, Mineserwer, Minecraftowo i na żadnym realu nie było takiego limitu. Czy była by możliwość zniesienia go ?
Według mnie jest to odpowiedni okres, niektórzy na starych reallife'ach wykupywali na bardzo długi okres np. garaż, a później nie grali stąd wszystkie garaże zajęte i by taki dostać trzeba długo się czaić na niego.
Ja bym proponował aby wynajęcie lokalu trwało 7 dni ze względu na późniejszych braków lokali.
no wlasnie jedni chca brak limitu jedni chca mniejszy limit, nikomu sie nie dogodzi. Aktualny limit jest wystarczajacy jest dodany po to aby ktos nie rezerowal mieszkania jesli nie gra... szczegolnie ze obecnie aktywnosc i zainteresowanie domami jest calkiem spore.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!