MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja Przelewania
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam! Jak po tytule się domyślacie chodzi o przywrócenie komendy /money send
na trybie wojownicy vs potwory 1. Spodziewam się odpowiedzi typu: Ale są oszustwa w związku z tym, i nie ma sensu. Mianowicie tak jak jest w regulaminie napisane, że każdy ponosi za siebie pełną odpowiedzialność, w związku z tym nie widzę problemów z dodaniem tej oto komendy. Rozmawiałem z graczami mineserwera i z kim nie gadałem, ten była za. Sam nie zagłosuję w tej ankiecie, ponieważ chciałbym, abyście to wy wypowiedzieli się w tej kwestii. Mam nadzieję, że administracja przemyśli tą sprawę, a tymczasem czekam na pozytywne wypowiedzi w komentarzach pod tym postem.

Pozdrawiam, Wasz Anioł Stróż
TheFallenSamurai
To prawda każdy za siebie odpowiada ,ale np ktoś ci się włamie na konto i dzięki komendzie /money send prześle całą kasę
,natomiast jeśli tej komendy niema to nikt nikogo nie okradnie, zresztą było kilka wątków na ten temat i zostały odrzucone.
To jego sprawa, że nie zabezpieczył dobrze konta na samym początku jest aby dodać email. A co do haseł każdy robi hasło jakie mu się podoba jego wina jak zrobił za słabe. A wracając do tematu jest to dobra sprawa ja na w vs p 1 mam 35000$ nie mam co z nimi zrobić i mógłbym je komuś przelać, bo ja już ich nie wykorzystam.
@up dodanie emailu spowoduje odzyskanie konta nie $$/itów co do słabego hasła hackerzy są wstanie się włamać na konta z nawet bardzo dobrymi hasłami. Zresztą jak znam życie to po dodaniu komendy zaczną się płacze ze ktoś kogoś oszukał (czyli to samo przez co usunęli komendę).
Temat był wałkowany na forum wiele razy, dalsza dyskusja nie ma sensu bo to tylko nabijanie postów.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie