05-June-2015, 20:11:19
Mam na imię Anna, mam 12 lat niedługo 13, mój wzrost 1,59 cm, moja karnacja jest blada (wiem będę tu opisywać siebie nie chcę was zanudzać ale trzeba się przedstawić od podstaw) (według mnie xd) kolor moich włosów ciemny blond, długość moich włosów chwila wezmę długą linijkę ... ok mam 61cm 3mm xd,
mój ubiór lubię nosić sukienki krótkie spodenki często sweet bluzeczki i lubię buty na niskim obcasie ;3 gdzieś takiej wysokości | lubię też trampki i Air max'y nosić kocham
, potrafię napisać zdanie w ciągu 3 sekund, umiem ortografie, jestem dyslektykiem :F, lubię jeść lody z alkoholem cukierki też, moja waga to 35 kg wiem chuda jestem jak na mój wzrost to powinnam więcej ważyć muszę więcej jeść !, lubię następujące gry: Skyrim, minecraft, 7 days to die (kocham
),fnaf , powrót nieumarłych (też kocham!
)., lubię też oglądać anime, lubię bawić się moimi włosami: robić warkocze, kłosy, kucyki, koki itp., jestem miła, czasami mnie ponosi ale to czasami, lubię budować na creative możecie zobaczyć często jakieś moje ładne budowle ale narazię nie mam gdzie budować bo mam na działce mapę a moje główka była mądra i ja usunąć 2 działki xP, kocham jeździć na sigway'u a także na rolkach i rowerze, bardzo szybko biegam, jestem dobra w wielu sportach, lubię pisać lub czytać, kocham rysować szkicować malować i robić inne pierdółki związane z rysowaniem, mój skill w parkourze jest nie ćwiczony ja poprostu skacze szybko ale to też zależy czy nie ma lagów, lubie kalisa, creepcie, banana, zoora, lame, (z administracji), coś co muszę napisać: Gram na serwerze od 1 edycji ale zakładam konto trochę później i na początku zapomniałam się przywitać więc sorki :3 to już koniec mojego przedstawiania się, wyprodukowałam się już xD. Kocham MineSerwer!!!!
mój ubiór lubię nosić sukienki krótkie spodenki często sweet bluzeczki i lubię buty na niskim obcasie ;3 gdzieś takiej wysokości | lubię też trampki i Air max'y nosić kocham