Halo Nawet gościu z administracji mi skana nie zrobił czy jestem czysty i stwierdził że mam cheaty nie pozdrawiam tego typa To jest tak jakby na hajsach ktos dostal bana za napisanie czegos w stylu mam cheaty banujcie mnie XD Mój nick: ZiomekZiomekPL
Nie dostałeś bana za cheaty, tylko za przyznanie, masz tutaj logi.
[18:35:27] [Client thread/INFO]: [CHAT] 423 (G) ZiomekZiomekPL: wariacik
[18:35:36] [Client thread/INFO]: [CHAT] 423 (G) ZiomekZiomekPL: ct po porazce
[18:35:38] [Client thread/WARN]: Unable to play unknown soundEvent: minecraft:step.anvil
[18:35:43] [Client thread/INFO]: [CHAT] TiW 4870 (G) WariacikTHC: chodz pochwal sie tymi cheatami
[18:35:46] [Client thread/INFO]: [CHAT] TiW 4870 (G) WariacikTHC: warp pvp
[18:35:48] [Client thread/WARN]: Unable to play unknown soundEvent: minecraft:step.anvil
[18:35:48] [Client thread/WARN]: Unable to play unknown soundEvent: minecraft:step.anvil
[18:35:49] [Client thread/INFO]: [CHAT] 423 (G) ZiomekZiomekPL: kk
[18:35:58] [Client thread/INFO]: [CHAT] Teleportacja...
[18:35:58] [Client thread/INFO]: [CHAT] TiW 4870 (G) WariacikTHC: typie perfidny antyknock + aura
Napisanie "kk" było przyznaniem, wyżej gracz napisał żebyś się pochwalił cheatami.
I co po czacie stwierdacie ze mam cheaty spoko fajna macie juz opinie serwera nie pozdrawiam
Zanim się coś napiszę to trzeba pomyśleć. Myśl a nie będziesz miał tych problemów.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.
Pozdrawiamy,
Administracja
serwera