MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Za co dostałem bana na miesiąc.
Mój nick to Grzesiek88899
Gdy chciałem wbić na serwer MIESERWER.PL wyskoczyło mi że dostałem bana za zbyt duże używanie serwerów proxy. Ja nawet nwm o co chodzi. Może mi ktoś to wytłumaczyć ? bo nwm co zile zrobiłem i za co tego bana dostałem. Dodam że tylko chciałem wbić na serw a tu że mam bana. Mam nadzieję na to że ktoś mi powie co się stało.
Witaj hm bo zostało wprowadzone nowe zabezpieczenie bo max może być użytkowników na serwerze z 3 ip takimi samymi jak wejdzie np 4 to wywala go a jak nie oto chodzi to napisz kto cię zbanował nick tej osoby.
Nicku tej osoby nie mam bo jak chcę wejść na serwer to mi wyskakuje że mam bana nawet na lobby nie mogę wbić a co do tych zabezpieczeń to na moim ip gram tylko ja

SS co mi wyskakuje jak chcę wejść
http://zapodaj.net/dba1b101c46ff.bmp.html
Przenosze
Hm obstawiam że masz bana-ip, jakiś gracz z twojego osiedla lub posiadający takie samo ip jak ty został zbanowany na ip i na to ip się przenosi ten ban, pozostaje albo zmiana ip albo unbanip ale ja powodów tego bana-ip nie znam więc nie unbanuje.
Ja mieszkam na wsi net mam z rutera nikt nie zna hasła o ode mnie nikt prócz mnie nie gra w minecrafta.
Bana sam nwm za co dostałem nawet 1 ostrzeżenia nie miałem jak wczoraj wychodziłem z serwa to wszystko było w porządku. A teraz muszę czekać miesiąc
No takie życie co poradzimy że ktoś ma takie samo ip jak ty :/. Zamykam.
Przekierowanie