04-June-2015, 09:54:39
Witam!
Właściciel wątka zamknął wątek >>> Nie może go już otworzyć. >>> Aby znowu otworzyć musi poprosić o to Pomocnika. Oczywiście Administracja i Pomocnik/Pomocnik+ ma prawo otworzyć lub zamknąć wątek tej osobie.
Pomocnik+ zamyka komuś wątek >>> Właściciel wątka nie ma możliwości otwarcia wątka. Może jedynie poprosić o to jakiegoś pomocnika.
Po ilu dniach wątek ma się sam zamknąć: 15 (Wpisz 0 aby wątek nigdy sam się nie zamknął.)
Po ilu dniach od ostatniego posta wątek ma się sam zamknąć: 14 (Wpisz 0 aby wątek nigdy sam się nie zamknął.)
*Zero zawracania głowy administracji o zamknięcie tematu.
*Większy ład i porządek na forum.
*Jest to też pewnego rodzaju urozmaicenie.
Od pewnego czasu po głowie chodziła mi pewna myśl. Nie byłem pewny czy takowa myśl która jest propozycją jest możliwa do wykonania lub czy się przyjmie. Wreszcie postanowiłem napisać, a więc zapraszam do krótkiej lektury.
Fajnie by było gdyby osoba która napisała wątek miała możliwość jego zamknięcia. Oczywiście Pomocnik+ także zachowałby swój przywilej.
Ja to widzę tak:
Ja to widzę tak:
Właściciel wątka zamknął wątek >>> Nie może go już otworzyć. >>> Aby znowu otworzyć musi poprosić o to Pomocnika. Oczywiście Administracja i Pomocnik/Pomocnik+ ma prawo otworzyć lub zamknąć wątek tej osobie.
Pomocnik+ zamyka komuś wątek >>> Właściciel wątka nie ma możliwości otwarcia wątka. Może jedynie poprosić o to jakiegoś pomocnika.
Kolejna myśl to dodatkowa opcja podczas pisania wątka.
Po ilu dniach wątek ma się sam zamknąć: 15 (Wpisz 0 aby wątek nigdy sam się nie zamknął.)
Po ilu dniach od ostatniego posta wątek ma się sam zamknąć: 14 (Wpisz 0 aby wątek nigdy sam się nie zamknął.)
Aby nie używali tego gracze którzy jeszcze nie oswoili się z naszym forum można udostępnić te prawo od danej ilości postów. Np: 100.
Plusy pomysłu:
*Zero odkopów. (Można też zrobić aby bez woli gracza wątek zamknął się po 10 dniach od ostatniego posta.)*Zero zawracania głowy administracji o zamknięcie tematu.
*Większy ład i porządek na forum.
*Jest to też pewnego rodzaju urozmaicenie.
Minusy pomysłu:
(Piszcie w komentarzach)