MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ban -.-
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ostatnio nie grałem na serwerze z 3 tygodnie.
Tak sobie dziś wbiłem na forum i zobaczyłem czat i ktoś tam pisze pisze na czacie że używałem jakiejś luki w pluginie i zalogowałem się przez jakaś komendę i nie tylko ja ale też i Danon i jeszcze ktoś i że dostałem bana od Banana ja wgl nie wiem o co chodzi jestem chory na serwerze praktycznie nie gram wczoraj nawet z łoża nie wychodziłem tak sobie dziś wbijam na forum a tam rozmowa na mój temat :o Że wbiłem na konta pomocników - adminów na serwa około godziny 17 i dostałem niby bana :o
Ja wgl nwm o co chodzi proszę o wyjaśnienie sprawy i co ja niby zrobiłem jak kilka tygodni na serwer nie wbijałem :v

Mam bana na konto kuba42 za nic ja nic nie zrobiłem tylko ktoś najprawdopodobniej wbił mi na konto ja nikomu nie podawałem hasła nigdy do konta więc ktoś nwm jak mi się włamał bo nawet nie wbijałem.
Pisze wątek 2 raz ponieważ jeden pomocnik zamkną mój wątek i powiedział żebym wyjaśnił sprawę z Bananem na ts czekam na niego od wczoraj i se mogę czekać tak cały czas a ban dalej Smile , proszę o nie zamykanie tego wątku do póki się sprawa nie wyjaśni, a sam nwm o co dokładnie chodzi z tą sprawą bo mnie wtedy nie było....

~Poprawiłem parę błędów :>
Ja cb znam i Ci ufam. Wierzę, że sprawa się wyjaśni Wink Być może osoba, która wcześniej atakowała poznała twoje hasło i też wbiła na nim.
@Refresh ;_;
Ban jest, Banan nie wbija na ts lub forum ;_;
Jest Jest :> To napisz do niego Priva lub czekaj na TS :>
za wchodzenia na czyjeś konta i wykorzystywanie bugu z /lobby - który już naprawiłem.
Możesz Banan troche jaśniej bo nie zrozumiałem co bedzie ze mną ? ;_;
Przekierowanie