MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Team speak sieci mineserwer.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam chciałbym dać szanownej administracji pomysł na utworzenie serwera team speak dla sieci serwerów mineserwer.pl

Teamspeak przyniesie wiele korzyści dla grających na serwerach :
1. Zdobywanie znajomości
2. Robienie sojuszy lub planowanie ataków w grupie (pomoc w komunikacji międzyludzkiej)
3. Szybki kontakt z administracją na kanałach administracji
4. Zyski z kupna prywatnych kanałów i vipów Smile

Tyle jeśli chodzi o mój pomysł, wszelkie poprawki tego tematu są jak najbardziej mile widziane jak również rozwinięcie listy korzyści Smile

A jeśli teamspeak istnieje to dlaczego jego IP nie widnieje na stronie głównej forum?
IP - zarabiam.com
(04-June-2015 00:41:10)Tesaszuu napisał(a): [ -> ]IP - zarabiam.com

a czemu by nie napisać tego pod serwerami, w takim samym stylu tabeli jaka widnieje na stronie głównej?
Nie moja w tym głowa, czekaj na administracje.
(Wiem że Tesasz napisał 1 ip ale napisze więcej) Ale posiadamy własny ts pod wieloma IP oto one : zarabiam.com , mineserwer.pl , minefox.pl , mcsurvi.pl itp (Każde ip serwera lobby z sieci Banana oraz Kalisa z craftboard i craftserwerami nie wiem). A dlaczego nie ma hm nie wiadomo.
Jak Ci wyżej powiedziano ts3 sieci serwerów już od dawna istnieje.
Mógłbyś zapytać kogoś o to prywatnie, czy w grze, a nie robić nowy wątek w tym celu. Wydaje mi się, że to tylko dla nabicia.
@UP A mi się tak nie wydaje po prostu nie wie Tongue
To nie dla nabicia bo nie jestem tylko gościem co chce sobie "ulepszać" konto nabijając posty.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie