MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Unban [Ms]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Sztywny_AS69
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ja nie ale Mój Kolega Mysle ze nie potrzebny ten ban
Treść Bana: mój Kolega sobie grał na mineserwer A Taki Jeden Walexmine Zaczoł Go wyzywac i przeklinac oraz łamac Regulamin jak wiemy to karalne Nie wiem czemu mój Kolega ma bana Powinien miec tamty Poniewaz Tamty zaczoł Bez Potrzebny A osoba banujoca mozliwe ze wbiła akurat i uznała ze to on zaczoł Ale Walexmine nie zgłosił skargi nic tylko odrazy osoba banujoca wbiła i tak pomyslala
Osoba banująca:minekosik
Serwer: Mineserwer.pl
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Otóz Mam Dowody ( Dowody dodalem tez do skargi która Napisałem )
Niech kolega napisze prośbę o UB nie ty za niego.
http://mineserwer.pl/Temat-SKARGA-MS-447...tywny_AS69
Ściemniasz. To co jest na SS to gartska dowodów, podsyłam kolejne przykłady:
Cytat:Sztywny_AS69: Ty dziwko czemu mnie zablokowalas 11.09.2017, 16:58:22
Sztywny_AS69 ran the command /msg xXMiss_DianaXx chuj ci w dupe dorosla kobieto 11.09.2017, 16:05:01 (tak kilka razy pod rząd)
Sztywny_AS69 ran the command /msg Miku_Kawaii chui ci w dupke. 11.09.2017, 16:03:28
Sztywny_AS69: Kamila tego jebana statka juz nie znam 10.09.2017, 20:59:01
Sztywny_AS69: Ale sie zmienilem dziwko 10.09.2017, 20:58:49
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=QNEO]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie