MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: jo jes corny fronek
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
cze pedaly jesto corny fronek o forum dowiedziolzef sie od cornegostaha strasnie polecol, godou ze ty jes basz tolerancyjna mlodzierz w przedziale wiekowym 7-8 lat pu administracji teli mo a kornelka gupja zbanuwola mi cornegostaha CALO WIOSKO NASLYM NA CIEBJE mom 24 lata moja tromba mierza pu metra lubie male dziewczynki szczegulnie male cygonki skoncylem zawodufke mialem pjontko z krawiectwa i szustko z fryzjerstwa jestem fanem wszelkiego rodzaju sportuf u nos w afryce pulnocny jes taku zwyczoj rze na wielkanoc swionci sie czipsy w kosyky na wiosne momy durzo psuf pu hopie z nif to wilcy urzywolbym if do poluwon na dziko zwierzyno zwlosca na ryby

rzegnam was calutkie forum ido do bunkra bo hopy buhla elektrownia i nie fce 3 tromby
dzie ty bys zawodufko skoncyl heba w snaf kłurwa zes bys lepi fronu na polowania a nie dziarakou sue z tymi matolami, bo jak nio to leb ukronco, a zebys ty trombe wogule jako centymetrowo to by dobze bylo
hopy do spania a jak nie to smyrac pisiorkomi po kufiskaf oba rzescie teli gupie co krzywe jo jes wos wyc i mocie mnie sluhac
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie