MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] xXxOpasikxXx
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: xXxOpasikxXx
Jesteś recydywistą?: tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chciałbym dostać unbana, ponieważ mati.... mówił mi gdy nie było reszty z administracji że za wykorzystywanie bugów minecrafta nie ma bana, ponieważ i tak nic z tym nie mogą zrobić, ale za bugi z serwera tak. Droga administracjo, ale letkie bugi ciągle występują od 1 edycji np z perłami. A to że robie "ss" podczas spadania rzucam perłe to nie bug... chwile mi crashuje mc jak robie ss. Co edycje banujecie mnie praktycznie za to samo, gdy zdedam kogoś z kolegów administracji na trybie EasyHc ! Prosze o unbanowanie.... Nie posiadam cheatów.
Treść Bana: Bugowanie gry/cheaty
Osoba banująca:PoWeR098
Serwer: minefox.pl
Wykorzystywanie bugow gry w ten sposób jest karane ponieważ jest to oszukiwanie gry , jest ono podobne do anty knocka, fly'a.
Typie nie wiesz o co chodzi to nie pisz. Nie wiesz jak to się nazywa mało wiesz o mc.
Wiem więcej od ciebie. Niby gram od 3-4 lat ale i tak dużo wiem. I to co ty robiłeś Jest karalne jeśli masz z tym problem to idź się o to pytaj.
http://mineserwer.pl/Temat-Regulamin-For...wer%C3%B3w
§4 Obowiązki - Rozgrywka na serwerze
7.Zabrania się wykorzystywania wszelkich błędów w oprogramowaniu serwera lub gry. Jeśli takowe zostaną znalezione należy o tym niezwłocznie powiadomić administrację serwera.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=QNEO]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie