MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Gry , tematyka horrorów!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hello my friend.
Żarcik ! nie jesteśmy kolegami Wink Przynajmniej nie z internetu Smile
Dobra zaczynamy opisywać oraz komentować/dodawać posty
TEMATYKA HORRORY!
Mój ulubiony horror/filmy klasyki horroru to:
(ps mam 3 ulub ;cc)
-Piła 5/SAW V
-Czarnobyl - Reaktor strachu (7)
-Kostnica

NO TO TERAZ OPISY! :v (fakik logik maj friend)**
''KOSTNICA''
''Tobe Hopper, słynny mistrz horrorów, tworca ''Ducha'' i ''TMPM'' (Teksańska masakra piłą mechaniczną), raczy nas kolejną dawką strachu!.
W jego najnowszym filmie ,,Kostnica'' zobaczymy Dana Byrd'a, Denisa Crosby i Stephanie Patton
OPIS FILMU/JAK POTOCZĄ/YŁY SIĘ LOSY!
(BEZ SPOILERÓW :] )
Rodzina Doylów przeprowadza się do małego miasteczka w Kalifornii aby rozpocząć nowe życie. Osiedlają się w byłym domu pogrzebowym braci Fowler,
Mieszkańcy miasteczka boją się tego miejsca z powodu legendy o Bobbym Fowlerze, który według nich wciąż żyje na pobliskim cmentarzu. Doylowie wkrótce odkryją,że cośczai się w piwnicach ich nowego domu.
''TO COŚ NIE ZAMIERZA ZOSTAWIĆ ICH W SPOKOJU...''
Wow niezły klimat PS (Ja to wszystko piszę sam Smile , ponieważ mam ''WENĘ'' i ochotę , a tak jbc mam oryginalny film na płycie Podziękowania dla mojego wujka Zbyszka XD!) Moja ocena oglądania 8,5/10
Ocena widzów 12,5 %42 procenta oglądania filmu.
Dzięki za wysłuchanie ciarki przeszły? żartuję ! Smile
Miłego słuchania kolejnych opisów/filmów oraz postów.. Smile
CZAS NA PIŁĘ 5/V (Nie wliczamy bochaterów którzy są z późniejszej części filmu np Piła 6..)
Wiecie co zrobie to w skrócie bo niechce mi się pisać Smile
OPIS:Hoffman to ostatnia osoba, która przeżyła upiorną grę Jigsawa. W rzeczywistości to właśnie on kontynuuje plan Pana Układanki…
REŻYSERIA (to już z neta) David Hackl
MOJA OCENA: 8.2/10 % 32 procenta
OCENA INNYCH: 5.6/10
CZAS NA OSTATNI FILM Smile
NO, NO DOCZYTAŁEŚ/AŚ DO KOŃCA! BRAVO/WO
CZAS NA REAKTOR STRACHU ! Smile)
OPIS WYDARZEŃ ITD
Sześcioro młodych ludzi wynajmuje przewodnika i wybiera się do opuszczonego miasta Pripyat (czyli: Prypeci), w którym niegdyś mieszkali pracownicy elektrowni atomowej w Czernobylu. Prędko orientują się ,że nie jest tak ładnie oraz przyjemnie zwiedzać ciemne zakątki tego miejsca... :c
UUU A CO DALEJ!?
DALEJ K*RW* SOBIE DOCZYTASZ W MOIM NASTĘPNYM/NEXT MATERIALE Smile !
Dzięki za obejrzenie/to znaczy no przeczytanie tego syfu/CO JAKIEGO SYFU TO BYŁO NAWET FAJNE
- NAWET!?
-TO BYŁO FAJNIE A NIE ,NAWET :C
Dzięki , baj!
(Pozdrawiam kalisa,tego no banana i panterke hihi bęndem na jutup)
Bardzo ładne ale poco to komu?
To forum o tematyce Serwera a nie jakieś onet czy interia...

Mimo tego że to off topic
@UP

Off-Topic
Porozmawiaj nie tylko o minecrafcie Smile
Moderowane przez: Pomocnik

Heheszki :3.
Już widzę jak gość będzie siedział 24/7 i pisał jakieś rzeczy pewnie będzie miał 30 postów i 200 plusów nie podoba mi się to.

Wątek do kosza a gościa jak lubi pisać to do rp zaprowadzić.
Proszę Wink
A rozumiem, twe "Kurde mol" to w 100% sensowne giegierku?
On to pisze na czatboksie psia krew.
Mitch to były wolne żarty ale nie wiem dlaczego tutaj o tym napisałeś.

Takie sprawy próbuj załatwiać na pw kurde mul.
Zamykam, wątek nie cieszy się popularnością, jest przedawniony, wyjaśniony bądź podobny temat już istnieje.

Szczerze, nie widzę aby ktoś się tym interesował, i co kolejna zabawa, to oczywiście jakieś kłótnie i spam...
Jeśli autor chcę otworzę.
Przekierowanie