03-June-2015, 18:44:32
Hello my friend.
Żarcik ! nie jesteśmy kolegami
Przynajmniej nie z internetu 
Dobra zaczynamy opisywać oraz komentować/dodawać posty
TEMATYKA HORRORY!
Mój ulubiony horror/filmy klasyki horroru to:
(ps mam 3 ulub ;cc)
-Piła 5/SAW V
-Czarnobyl - Reaktor strachu (7)
-Kostnica
NO TO TERAZ OPISY! :v (fakik logik maj friend)**
''KOSTNICA''
''Tobe Hopper, słynny mistrz horrorów, tworca ''Ducha'' i ''TMPM'' (Teksańska masakra piłą mechaniczną), raczy nas kolejną dawką strachu!.
W jego najnowszym filmie ,,Kostnica'' zobaczymy Dana Byrd'a, Denisa Crosby i Stephanie Patton
OPIS FILMU/JAK POTOCZĄ/YŁY SIĘ LOSY!
(BEZ SPOILERÓW :] )
Rodzina Doylów przeprowadza się do małego miasteczka w Kalifornii aby rozpocząć nowe życie. Osiedlają się w byłym domu pogrzebowym braci Fowler,
Mieszkańcy miasteczka boją się tego miejsca z powodu legendy o Bobbym Fowlerze, który według nich wciąż żyje na pobliskim cmentarzu. Doylowie wkrótce odkryją,że cośczai się w piwnicach ich nowego domu.
''TO COŚ NIE ZAMIERZA ZOSTAWIĆ ICH W SPOKOJU...''
Wow niezły klimat PS (Ja to wszystko piszę sam
, ponieważ mam ''WENĘ'' i ochotę , a tak jbc mam oryginalny film na płycie Podziękowania dla mojego wujka Zbyszka XD!) Moja ocena oglądania 8,5/10
Ocena widzów 12,5 %42 procenta oglądania filmu.
Dzięki za wysłuchanie ciarki przeszły? żartuję !
Miłego słuchania kolejnych opisów/filmów oraz postów..
CZAS NA PIŁĘ 5/V (Nie wliczamy bochaterów którzy są z późniejszej części filmu np Piła 6..)
Wiecie co zrobie to w skrócie bo niechce mi się pisać
OPIS:Hoffman to ostatnia osoba, która przeżyła upiorną grę Jigsawa. W rzeczywistości to właśnie on kontynuuje plan Pana Układanki…
REŻYSERIA (to już z neta) David Hackl
MOJA OCENA: 8.2/10 % 32 procenta
OCENA INNYCH: 5.6/10
CZAS NA OSTATNI FILM
NO, NO DOCZYTAŁEŚ/AŚ DO KOŃCA! BRAVO/WO
CZAS NA REAKTOR STRACHU !
)
OPIS WYDARZEŃ ITD
Sześcioro młodych ludzi wynajmuje przewodnika i wybiera się do opuszczonego miasta Pripyat (czyli: Prypeci), w którym niegdyś mieszkali pracownicy elektrowni atomowej w Czernobylu. Prędko orientują się ,że nie jest tak ładnie oraz przyjemnie zwiedzać ciemne zakątki tego miejsca... :c
UUU A CO DALEJ!?
DALEJ K*RW* SOBIE DOCZYTASZ W MOIM NASTĘPNYM/NEXT MATERIALE
!
Dzięki za obejrzenie/to znaczy no przeczytanie tego syfu/CO JAKIEGO SYFU TO BYŁO NAWET FAJNE
- NAWET!?
-TO BYŁO FAJNIE A NIE ,NAWET :C
Dzięki , baj!
(Pozdrawiam kalisa,tego no banana i panterke hihi bęndem na jutup)
Żarcik ! nie jesteśmy kolegami

Dobra zaczynamy opisywać oraz komentować/dodawać posty
TEMATYKA HORRORY!
Mój ulubiony horror/filmy klasyki horroru to:
(ps mam 3 ulub ;cc)
-Piła 5/SAW V
-Czarnobyl - Reaktor strachu (7)
-Kostnica
NO TO TERAZ OPISY! :v (fakik logik maj friend)**
''KOSTNICA''
''Tobe Hopper, słynny mistrz horrorów, tworca ''Ducha'' i ''TMPM'' (Teksańska masakra piłą mechaniczną), raczy nas kolejną dawką strachu!.
W jego najnowszym filmie ,,Kostnica'' zobaczymy Dana Byrd'a, Denisa Crosby i Stephanie Patton
OPIS FILMU/JAK POTOCZĄ/YŁY SIĘ LOSY!
(BEZ SPOILERÓW :] )
Rodzina Doylów przeprowadza się do małego miasteczka w Kalifornii aby rozpocząć nowe życie. Osiedlają się w byłym domu pogrzebowym braci Fowler,
Mieszkańcy miasteczka boją się tego miejsca z powodu legendy o Bobbym Fowlerze, który według nich wciąż żyje na pobliskim cmentarzu. Doylowie wkrótce odkryją,że cośczai się w piwnicach ich nowego domu.
''TO COŚ NIE ZAMIERZA ZOSTAWIĆ ICH W SPOKOJU...''
Wow niezły klimat PS (Ja to wszystko piszę sam

Ocena widzów 12,5 %42 procenta oglądania filmu.
Dzięki za wysłuchanie ciarki przeszły? żartuję !

Miłego słuchania kolejnych opisów/filmów oraz postów..

CZAS NA PIŁĘ 5/V (Nie wliczamy bochaterów którzy są z późniejszej części filmu np Piła 6..)
Wiecie co zrobie to w skrócie bo niechce mi się pisać

OPIS:Hoffman to ostatnia osoba, która przeżyła upiorną grę Jigsawa. W rzeczywistości to właśnie on kontynuuje plan Pana Układanki…
REŻYSERIA (to już z neta) David Hackl
MOJA OCENA: 8.2/10 % 32 procenta
OCENA INNYCH: 5.6/10
CZAS NA OSTATNI FILM

NO, NO DOCZYTAŁEŚ/AŚ DO KOŃCA! BRAVO/WO
CZAS NA REAKTOR STRACHU !

OPIS WYDARZEŃ ITD
Sześcioro młodych ludzi wynajmuje przewodnika i wybiera się do opuszczonego miasta Pripyat (czyli: Prypeci), w którym niegdyś mieszkali pracownicy elektrowni atomowej w Czernobylu. Prędko orientują się ,że nie jest tak ładnie oraz przyjemnie zwiedzać ciemne zakątki tego miejsca... :c
UUU A CO DALEJ!?
DALEJ K*RW* SOBIE DOCZYTASZ W MOIM NASTĘPNYM/NEXT MATERIALE

Dzięki za obejrzenie/to znaczy no przeczytanie tego syfu/CO JAKIEGO SYFU TO BYŁO NAWET FAJNE
- NAWET!?
-TO BYŁO FAJNIE A NIE ,NAWET :C
Dzięki , baj!
(Pozdrawiam kalisa,tego no banana i panterke hihi bęndem na jutup)