09-September-2017, 22:06:40
Siema piszę ten poradnik głównie dla graczy zaczynających swoją przygodę z gta jak i tych co grają już trochę a więc zaczynamy
1. Jak zarobić pierwszą gotówkę ?
Odp:Polecam na początek poszukać npc o nazwie Moris tam obok niego stoi npc o nazwie Carlos jeżeli klikniecie na niego prawym macie u niego questa
Rozwal Yakuze po podjęciu tego questa udajecie się do budynku dojo tam jest siedziba yakuzy zabijacie 50 i odbieracie nagrode.
2. Mam już pierwszy ekwipunek jak zarobic wiecej dolarow?
Odp: Polecam udać się na sycylijczyków,rosjan kolumbijczyków,alkaide
Sycylijczycy dropia z nich włoskie sety i głowy które można sprzedawać i uwierzcie mi ze na tych głowach dorobiłem się niezłej kasy.
Rosjanie Dropia z nich białe sety i głowy białe sety można sprzedawac glowy tez głowy schodzą szybko bo potrzebne są do questa rosyjska ruletka i można za nie kupować shotguny.
Kolumbijczycy dropią z nich łomy,lsd, sety głowy można za głowy kupować
Różne bronie np m4a1
Alkaida Bardzo fajne można na nich zarobić jeżeli masz pierwsza snajperke to idziesz zabijasz 30 quest zaliczony i tak w kółko głlowy co wydropiles i ładunki możesz sprzedac szczególnie graczą co mają bazooke
Gdy zdobędziesz juz dobry ekwipunek polecam robic banki i inne questy
Z Góry dzieki że przeczytałeś
1. Jak zarobić pierwszą gotówkę ?
Odp:Polecam na początek poszukać npc o nazwie Moris tam obok niego stoi npc o nazwie Carlos jeżeli klikniecie na niego prawym macie u niego questa
Rozwal Yakuze po podjęciu tego questa udajecie się do budynku dojo tam jest siedziba yakuzy zabijacie 50 i odbieracie nagrode.
2. Mam już pierwszy ekwipunek jak zarobic wiecej dolarow?
Odp: Polecam udać się na sycylijczyków,rosjan kolumbijczyków,alkaide
Sycylijczycy dropia z nich włoskie sety i głowy które można sprzedawać i uwierzcie mi ze na tych głowach dorobiłem się niezłej kasy.
Rosjanie Dropia z nich białe sety i głowy białe sety można sprzedawac glowy tez głowy schodzą szybko bo potrzebne są do questa rosyjska ruletka i można za nie kupować shotguny.
Kolumbijczycy dropią z nich łomy,lsd, sety głowy można za głowy kupować
Różne bronie np m4a1
Alkaida Bardzo fajne można na nich zarobić jeżeli masz pierwsza snajperke to idziesz zabijasz 30 quest zaliczony i tak w kółko głlowy co wydropiles i ładunki możesz sprzedac szczególnie graczą co mają bazooke
Gdy zdobędziesz juz dobry ekwipunek polecam robic banki i inne questy
Z Góry dzieki że przeczytałeś