MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Poradnik] Jak zarobić na Gta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siema piszę ten poradnik głównie dla graczy zaczynających swoją przygodę z gta jak i tych co grają już trochę a więc zaczynamy

1. Jak zarobić pierwszą gotówkę ?
Odp:Polecam na początek poszukać npc o nazwie Moris tam obok niego stoi npc o nazwie Carlos jeżeli klikniecie na niego prawym macie u niego questa
Rozwal Yakuze po podjęciu tego questa udajecie się do budynku dojo tam jest siedziba yakuzy zabijacie 50 i odbieracie nagrode.

2.
Mam już pierwszy ekwipunek jak zarobic wiecej dolarow?
Odp: Polecam udać się na sycylijczyków,rosjan kolumbijczyków,alkaide
Sycylijczycy
dropia z nich włoskie sety i głowy które można sprzedawać i uwierzcie mi ze na tych głowach dorobiłem się niezłej kasy.
Rosjanie Dropia z nich białe sety i głowy białe sety można sprzedawac glowy tez głowy schodzą szybko bo potrzebne są do questa rosyjska ruletka i można za nie kupować shotguny.
Kolumbijczycy dropią z nich łomy,lsd, sety głowy można za głowy kupować
Różne bronie np m4a1
Alkaida Bardzo fajne można na nich zarobić jeżeli masz pierwsza snajperke to idziesz zabijasz 30 quest zaliczony i tak w kółko głlowy co wydropiles i ładunki możesz sprzedac szczególnie graczą co mają bazooke

Gdy zdobędziesz juz dobry ekwipunek polecam robic banki i inne questy

Z Góry dzieki że przeczytałeś
Kolejny poradnik robiony na szybko...
Po co robić takie coś jak gracze wiedzą jak zarabiać (no chyba aż tak głupi nie są)
Jeśli naprawdę by nie wiedzieli to mogłeś napisać kordy npc.
polecam http://mineserwer.pl/Temat-Grand-Theft-A...ątkujących
Estetyka tekstu i ortografia mówi dużo.
@up co jest z ortografią bo błędów niewidzę

a po pierwsze jest sporo graczy co nie wiedzą co mają zrobić na starcie więc twój komentarz jest zbędny
Niby nie za bardzo przepadam za tym trybem. Ale dzięki, w przyszłości mi się przyda.
@StreetFighter: XDDDD
Mój komentarz jest zbędny?! XDDD
Każdy ma prawo napisać coś w wątku (o ile jest to mądry post)
Każdy może wyrazić swoją opinię na temat.
Taki ten poradnik jakiś... nijaki. Kolorki średnio dobrane, brakuje szczegółów (typu kordy), brakuje zdjęć... Na przyszłość poprzeglądaj podobne, już istniejące wątki i zobacz jak wyglądają etc..

Plusa nie podaruję Ci, tak jak prosiłeś w poście - za krótkie, brzydkie i zbędne te twoje "wypociny" o zarabianiu.
Przekierowanie