MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Jestem Hakier ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
Ostatnio nie grałem na serwerze z 3 tygodnie.
Tak sobie dziś wbiłem na forum i zobaczyłem czat i Snow pisze na czacie że używałem jakiejś luki i Danon i jeszcze ktoś i że dostałem bana od Banana ja wgl nie wiem o co chodzi jestem chory na serwerze praktycznie nie gram wczoraj nawet z łoża nie wychodziłem tak sobie dziś wbijam na forum a tam rozmowa na mój temat :o Że atakowałem serwa około godziny 17 i dostałem niby bana :o
Ja wgl nwm o co chodzi proszę o wyjaśnienie sprawy i co ja niby zrobiłem jak kilka tygodni na serwer nie wbijałem :v
Ojej wiem o co chodzi. Wczoraj był atak na serwer (włam) przez jakiego Hackera i podszył się pod SzybkiegoBanana i dawał pomocnikom bany a następnie graczom. Na dodatek zniszczył lobby i wyrządził wiele szkód. Nie wiem czy ci gracze zostali odbanowani. Ale skoro cie nie było to jak mogłeś dostać bana ?

Pozdro, saibot.
Podobno tego użyłeś czy tak czy nie to nie wiem wiem tylko że używał ten nick oraz pandanonek masz jeszcze jakieś pytanie pisz do mnie na priv.
Przekierowanie