MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Nie mogę odzyskać mojej działki :(
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ostatnio straciłem działke jak większość graczy mój kolega miał tam sethome i pokazał mi ją na tabliczce pisało że to działka AnomalyMF ale nie mogłem na niej budowac pls HELP

[attachment=2869]
A patrzyłeś czy przypadkiem nie wpisałeś /p deny * lub /p deny AnomalyMF?
(09-September-2017 14:56:22)KaraluchX27 napisał(a): [ -> ]A patrzyłeś czy przypadkiem nie wpisałeś /p deny * lub /p deny AnomalyMF?

Patrzyłęm ale mineserwer kasował każdemu działki i myślałem że już go nie odzyskam
Jaki czas nie wchodziłeś na serwer przed tym zdarzeniem?
(09-September-2017 15:03:54)Kornelia napisał(a): [ -> ]Jaki czas nie wchodziłeś na serwer przed tym zdarzeniem?

Wchodzę codziennie i kiedy pisałęm /p dom pisało "Nie znaleziono żadnych działek"
Server, który to creative.
Kilka tygodni temu była nowa edycja http://mineserwer.pl/Temat-Nowa-edycja-Creative
Jeśli po nowej edycji nie wchodziłeś wcześniej to masz już odpowiedz.
A jeśli po nowej edycji sporządziłeś działkę od nowa i ci się to stało to pytaj dalej.
(09-September-2017 15:31:42)KalisPro napisał(a): [ -> ]Server, który to creative.

creative 3
Powinno już być wszystko dobrze, banan przy przenoszeniu trybów złe je przeniósł i w efekcie trochę problemów powstało, naprawiłem i mam mam nadzieje ze wszystko działa prawidłowo.

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie