MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [GTA] Nowy Napad
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Czesc chcialem zaproponowac nowy napad jaki napad juz mowie.
Otoz napad ktory moze byc dodany to napad na sklep gdzies tak na mapie z 3 sklepiki
a obrabowanie wynosilo by 100$ obrabowuje sie w ten sposob tak jak sklep jubilera otwiera sie jedna skrzynie i sie dostaje 100$ a jak sie otworzy skrzynie to przed sklepem pojawiaja sie dwie policje

lup bedzie sie odradzac co 2 godziny albo mniej ale mi by pasowal taki napad

Moze byc dodany a moze tez nie byc ale narazie to wszystko Nara Big Grin
Z tego co napisałeś napad na sklep i napad na jubilera to jedno i to samo, zatem jaki sens to dodawać? Już lepiej zrobić więcej jubilerów, lecz według mnie jest na razie wystarczająco.
ok ale pisalem ze moze byc ale tez nie musi
Jestem na NIE
Powody napisał Ziemniook87 Tongue
Według mnie pomysł jest bez sensu i nie wyważony. Co to za sztuka pokonać 2 jednostki.
Poza tym 100 $ to trochę za dużo. Rozumiem 10 - 20 $ ale 100 to lekka przesada. Każdy gracz by mógł sobie tworzyć mk i co chwile napadać na taki sklep. O ile do zrobienia banku potrzebny jest ekwipunek to taki napad był by totalnie łatwy do zrobienia. Jestem na nie.
XDDDDDDDD!!!

Wymyślać to każdy potrafi... Zrób to co potrzebne np. sklepik i wtedy publikuj swoje pomysły.

Po za tym że pomysł jest głupi to i tak dodam coś od siebie.
Mapa jest mała i gdzie zamierzał byś to dać CO?
Są napady na jubilera i już bez tego mapa była zapełniona.
Dobra Dobra Dobra Dodgy Juz nic takiego nie pisze ok?

A zreszta masz racje TrooxPL nie ma miejsca to taki pomysl nie byl by ciekawy Undecided
@up: To po coś to pisał?
Za każdym razem jak jest jakiś nieprzemyślany wątek dotyczący wprowadzenia czegoś to zawsze piszę
Przemyśl za nim coś napiszesz

To samo jest tutaj... Myśl, analizuj, przemyśl propozycje, zrób budynek/mapę/pluginy.
(09-September-2017 18:40:49)TrooxPL napisał(a): [ -> ]@up: To po coś to pisał?
Za każdym razem jak jest jakiś nieprzemyślany wątek dotyczący wprowadzenia czegoś to zawsze piszę
Przemyśl za nim coś napiszesz

To samo jest tutaj... Myśl, analizuj, przemyśl propozycje, zrób budynek/mapę/pluginy.

może troche grzeczniej, zawsze każdy wyleci z tym zrób budynek/mapę/pluginy. o co wam chodzi? nie każdy jest super uzdolnionym stwórcą jak szybkibanan lub kalis. jezu człowieku nie każdy jest tobą że myśli, robi to samo co ty,nikogo nie interesuje to twoje ''Przemyśl za nim coś napiszesz'' no powiedz mi na co to twoje ''motto'' ze tak to nazwe ;p
jak i tak nikomu nie przemówisz tym do rozsądku no powiec kogo to interesuje...?
Na Nie niepotzebne
Stron: 1 2
Przekierowanie