MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: NOWY Serwer Dedykowany dla MINESERWER.PL!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie,

pomimo że to bardzo dobra wiadomość piszę tego posta jak za karę bo wiem ile pracy i czasu będzie mnie kosztowąć nadchodzący update Tongue

[Obrazek: watercooling2.jpg]

w dniu jutrzejszym rozpocznie się migracja forum oraz całej serwerowni mineserwer.pl na zupełnie nowy serwer dedykowany, z znacznie wydajniejszymi procesorami. Jest to bardzo droga inwestycja która mamy nadzieje przełoży się na Wasze zadowolenie i jakość gry, szczególnie że na mineserwerze gra naprawdę wiele osób. Planowaliśmy to wcześniej jednak z uwagi na wakacje, nie było nawet technicznej możliwości aby znaleźć odpowiedni moment na przeprowadzenie takich prac - graliście od świtu do zmierzchu Smile teraz w godzinach nocnych i porannych ruch jest mniejszy, dopiero w wekkendy będzie mocno szczytował - dlatego jest doskonały moment aby rozpocząć przygotowywania do wspomnianej migracji.

Z czym się wiąże zmiana serwera?
Na pewno z większą wydajnością serwerów, będą w stanie utrzymać więcej graczy, generując przy tym mniejsze lagi. Oczywiście nie będzie to dotyczyć WSZYSTKICH trybów na serwerze gdyż część znajduje się na innych serwerach (posiadamy ich trochę), jednakże główna maszyna na której znajduje się większość trybów oraz silnik zarządzający będzie znacząco lepsza!

Z czym się wiąże sama migracja?
Z tym że przez pewien czas zarówno forum jak i serwer mogą być niedostępne - w tym czasie będą konfigurowane i przenoszone wasze pliki bazy danych i milion innych rzeczy z nimi związanymi.

Serwerownia utrzymuje się dzięki zamawianym przez Was usługą, dlatego reinwestujemy te środki w sprzęt aby jakość rozgrywki była jeszcze lepsza Smile

Pozdrawiam ciepło i do zobaczenia na serwerze już po aktualizacji która mam nadzieję że przejdzie bez większych problemów. Heart

Wasz Admin Tongue
SzybkiBanan Cool
Widać, że to wielka zmiana na lepsze Big Grin
serwer już śmiga a zmiana jest dosyć zauważalna Smile
Super sprawa, gratulacje i podziękowania Wink
No Banan to udało ci się Smile . Nawet na moim potato PC minecraft nieźle śmiga. Wielkie podziękowania Big Grin
Różnica moich lagów przed i po jest ogroma Smile
Wielkie propsy Big Grin
Mam pytanie, co to są te kable i te takie różne dziwne rzeczy na zdjęciu? To piwnica Banana?
Cytat:Mam pytanie, co to są te kable i te takie różne dziwne rzeczy na zdjęciu? To piwnica Banana?
Zwykłe zdjęcie z grafiki google Wink Wklejone, aby zobrazować ogrom pracy - taka wizualizacja dla graczy.

Piwnica Banana to to nie jest, bo każdy przecież wie, że ma on tam nielegalną plantację bananków, hehe, więc jej nie pokaże - jeszcze jacyś obrońcy praw owoców czy inni ekolodzy go odwiedzą ;p
Mega aaa :》
Przekierowanie