MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam wszystkich! Wink Z okazji takiej, iż została dodana nowa broń "Młot Thora" na serwerze survival, na MineSerwer.pl, mam propozycje, aby została dodana nowa zbroja! A mianowicie "Zbroja Thora", miałaby ona swoje podzespoły, i lepsze enchanty, od zbroji 4/3.

Zbroja Thora - Enchanty ! -
Proponuje, aby zbroja była żelazna, aczkolwiek nie zaprzeczam też, że mogłaby być diamentowa Wink

-Hełm Thora- Ochrona 30, Niezniszczalność 8, Ochrona przed ogniem 10, ochrona przed pociskami 5 - 90.000$
-Zbroja Thora- Ochrona 30, Niezniszczalność 8, Ochrona przed ogniem 10, ochrona przed pociskami 5 - 130.000$
-Nogawice Thora- Ochrona 30, Niezniszczalność 8, Ochrona przed ogniem 10, ochrona przed pociskami 5 - 110.000$
-Buty Thora- Ochrona 30, Niezniszczalność 8, Ochrona przed ogniem 10, ochrona przed pociskami 5 - 90.000$

Prosiłbym, aby wątek nie był oceniany punktami reputacji ujemnymi, czy dodatnimi, zależy mi tylko i wyłącznie na waszej opinii, jak i wypowiedzi administratora
Moim zdaniem jestem na TAK‚ ponieważ broń thora jest i by się przydało set i było by całe wyposarzenie.

Pozdrawiam Smile
Nie rozumiem w jakim celu i po co lepszy set od Demonicznego Setu , za chwile survival się zmieni w RPG. A co do wypowiedzi @sebastian12 jeżeli chcesz całe wyposarzenie to se nazwij Demo w kowadle "Set Thora" i jeśli wprowadzono jedną broń i odrazu jeszcze sety chcecie do niej, to napiszcie zeby do wszystki kos/toporów/włuczni dorobili po innym secie. To już by była kpina chyba.
I tak Survival nie jest taki jak prawdziwy Survival Wink
Mi się ten pomysł nie podoba, i tak jest dużo tych "magicznych" itemków Tongue (skrzynki, bronie, demo, amu ...)
I jeśli mi się wydaje to na RC także są jakieś eventowe itemki.
Przekierowanie