MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nadszedł nasz kres [Szkoła]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam

Ogłaszam koniec wakacji.

Trwały od 1 lipca do 31 sierpnia. Sad

Kilka zdań na temat wakacji:

- Dwa miesiące

- Granie w minecrafta cały dzień

- Odpoczynek od szkoły

- Wiele innych
- Zapominanie o problemach

[Obrazek: image.php?dm=PM34]

Nadszedł nasz ciężki okres "Szkoła"

Szkoła jest jak więzienie:

- 10 miesięcy w więzieniu

- ciężka praca

-Zdanie do następnej klasy

- Trzeba wszystko robić, żeby nie dostać jedynki.

- Strach.

- Po 10 miesiącach uczniowie wychodzą na wolność. Wolność trwa 2 miesiące. Sad

[Obrazek: image.php?dm=A4HW]

Mam nadzieję, że się spodobało

Pozdrawiam
Nie rozumiem twojego podejścia "szkoła=więzienie". Ja nazwałbym to "nudnym obowiązkiem" ;p
Dla mnie to więzienie w gimnazjum
Jakie więzienie Tongue Szkoła to może nudny obowiązek ale przyda wam się Wink
z takim nastawieniem to wszystko może wydawać się do chrzanu
Przykład
Mięso to mikrofalówki
nastawianie na ileś min
czekanie
czekanie
ból istnienia
czekanie
a na końcu nie dobre mięso (umówmy się z mikrofalówki jest dobry jedynie popcorn )

Więc no więcej optymizmu
Szkoła 10 mies spotykania się z klasą wspólne rozmowy itd
Wykształcenie które pomaga w rozwoju samego siebie
Strachu niema gdy się czegoś nauczysz Smile
Szkoła może być ciekawa ale to już zależy od ludzi Wink\
A ciężka praca zawsze przynosi efekt
Szkoła może jest "więzieniem", lecz bez niej, nie potrafiłbyś czytać, pisać...

Zobaczysz, jeszcze kiedyś będziesz dziękował nauczycielom za całą przekazaną ci wiedze, szkoła to tak jakby twoja przyszłość, też niezbyt przepadam za szkołą, ale no trudno się mówi Tongue

W szkole możesz poznać wielu kolegów, wiele dziewczyn, czego chcieć więcej?! Wink
Wolisz chodzić do szkoły dzień w dzień czy nerdzić 24/7? Potem będziesz miał okulary i... Ślepota xD

Ogółem też jej nie lubię ale wiem że w dalszej przyszłości mi się przyda.
Szkoła ma na celu edukować nasze młode umysły, bo nawet taki J. Polski i lektury pomagaja nam w dalszych rzeczach jak np. Rozpoznawanie poszczególnych kultur co przyda się na histori.
Jeśli się będziesz dobrze uczył w podstawówce i gimnazjum (aktualnie gimnazjum nie będzie lol) to będzie ci znacznie łatwiej w liceum, wierz mi, a tam już będzie ciekawiej gdyż to Ty możesz wybrać kierunek jaki Cię interesuje.
Ja np. Uczyłem się ile mogłem i poszlem na kierunek Informatyczny, gdzie okazało się ze bardzo przydają się umiejętności z matematyki i angielskiego zglebione z poprzednich klas. Lubię informatykę i dla mnie jest to przyjemność, więc każdy moim zdaniem powinien się starać jak najlepiej, gdyż dajmy na to moi dwaj koledzy robili ściągi, starali się tylko dla ocen, ogólnie olewali i ledwo co pamiętają. Bardzo im to utrudnia to co lubią robić, wiec jeszcze raz polecam się starać bo przyda wam się to jeszcze.
Przekierowanie