MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Special] 6 miesięcy w administracji
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam. Dzisiaj właśnie minął szósty miesiąc od kiedy jestem w administracji. Z tego względu czas najwyższy, bym napisał podsumowanie tego czasu oraz podziękowania dla kolejnych osób, które przez ten czas poznałem.

No to może zacznijmy od tego jak wyglądał moment na niedługo przed podaniem wyników.
Siedzę sobie na kanale TS3 z Karolem (KaroLxMiszczU tak dla ścisłości) i pewnym momencie zauważamy na profilu Szybkiego, że przegląda jakiś nam nieznany wątek. W tym momencie doszliśmy do wniosku, że wyniki rekrutacji będą właśnie tego dnia, bądź następnego (jak się okazało – nasz wniosek był słuszny, bo chwilę po tym były wyniki rekrutacji). Dalej to moderowanie serwera, banowanie osób łamiących regulamin itd. – nic nadzwyczajnego. Potem przyszedł awans na policję+, co ułatwiło sprawdzanie cheaterów. No, chyba wszystko co najważniejsze.

Przejdźmy do podziękowań:
SzybkiBanan – za rozmowy na TS3 (co prawda sporadyczne, ale były), pisanie na FB, tworzenie fantastycznych serwerów oraz trybów
AceHighKox – za wspólne gry na WD, rozmowy na TS3, śmieszkowanie
alexkox55 – za rozmowy na TS3, wspólne gry na WD, czy RPG
Jamakoshi2012 – za rozmowy na TS3, wzajemną pomoc oraz wspólne gry na różnych trybach
lokwsn – pomoc przy budowaniu postaci w Skyrim, wspólne śmieszkowanie, gry na WD i rozmowy na TS3
EmoLaska233455 – za rozmowy na TS3, gry na WD
Archerskin – to samo co wyżej
SzymoonPL – za danie mi tej szansy, rozmowy na TS3 oraz wspólne śmieszkowanie
Piotrovsky – za wielokrotną pomoc na forum, śmieszkowanie
Kamilek1337 – wspólne śmieszkowanie, rozmowy na TS3
MiszczuLuj – wspólne gry na WD, śmieszkowanie oraz rozmowy na TS3
Pawlo565 (aka Komendant Pawłow lub Towarzysz Pawłow) – wspólne rozmowy na TS3, śmieszkowanie, gry na WD i RPG, wielokrotna pomoc, gdy miałem z czymś problemy
Power0987 – pomoc na survivalu, wspólne gry na serwerze
Pandzia33 – wspólne gry na serwerze i rozmowy na TS3
Spinning – przyjęcie do ESB, przyjemne rozmowy oraz pomoc z wieloma rzeczami
Bigos_is_good – rozmowy na TS3. Powodzenia w dostaniu się do administracji.
mati2286 – rozmowy na TS3, wspólne rozgrywki na WD
Kornelia - rozmowy na TS3, pomoc przy niektórych rzeczach

Jeśli o kimś zapomniałem to piszcie Wink

Jak są jakieś błędy składniowe to piszcie, mogłem czegoś nie wyłapać podczas analizy tekstu w poszukiwaniu błędów.
Gratki Big Grin
Zostań z nami jak najdłużej
Dzięki za wymienianie oraz abyś został w Administracji jak najdłużej...
Dzięki za wymienienie. Życzę jak najdłuższego pobytu w administracji oraz awansu na pomocnika ;>
Gratki Big Grin
Życze awansu Smile
I kolejnego specialu, tym razem na 1 rok aż do 10 Tongue
Kolejny specjal dla repek
Gratulacje

Życzę awansu na pomocnika Smile
@FlakiZOlejem tak, oczywiście, bo specjalnie czekałem 10 miesięcy, by napisać special dla kilku repek xD Czyli według ciebie nikt nie ma prawa napisać jakiegokolwiek speciala/podsumowania z jakiejś szczególnej okazji, bo od razu "łeee, ty to tylko dla repek robisz!!!11111oneoneone". Radziłbym ci trochę pomyśleć zanim coś napiszesz, bo jedyne co tu widzę to hipokryzję, bo przecież to: http://mineserwer.pl/Temat-Opowiadanie-Kwiat-Wiśniowy wcale nie było dla repek Smile
PS: jeśli chcesz tą konwersacje kontynuować to zapraszam na PW.
a Dzeremi mógł poczekać na roczek, miałby zapewne więcej do opowiedzenia Wink

Cóż, nie ma co się rozwodzić nad tym tematem, życzę ci tego "roczku" (uwierz mi, wtedy są poniekąd emocje i satysfakcja wytrwałości). Aczkolwiek nie będę tu ukrywał, podziękowania to żaden special ;p a samopoczucie i satysfakcja z tego, że dotrwało się chociażby rok w moderowaniu to naprawdę coś, co warto odczuć Smile
Gratuluję Dzeremi ! Big Grin

Życzę ci awansu na rangę wyższą i jak najdłuższy pobyt w administracji ! Wink
Stron: 1 2
Przekierowanie