MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja Trybu [MurderMystery]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hejcia, chciałbym zaproponować tryb jaki nosi nazwe "MurderMystery". Jest on na wielu serwerach, nie będę reklamował, iż jest to zabronione, już tłumaczę na czym owy tryb polega Wink

MurderMystery - Tryb składający się z trzech klas, każda z nich ma swoje umiejętności :>

Murder (Morderca) - Ta klasa posiada żelazny miecz, którym zabija innocentów (Niewinnych) na jedno uderzenie, ma w sobie to, że trzeba się kryć, i nie dać się rozpoznać Wink

Detektyw - Postać posiadająca łuk oraz 64 strzał w ekwipunku, mająca na celu wyłapanie Murdera (Mordercy), lecz on może się bronić, detektyw może zabić Morderce na jeden strzał z łuku Wink

Innocent (Niewinny) - Jest to tak jakby "Cywil" który ma na celu kolekcjonować złoto aby uzyskać łuk oraz jedną strzałe a następnie zabić Murdera (Morderce), lecz jeśli tego nie zrobi, może tylko liczyć na śmierć

Gra odbywa się na mapie, Morderca jak pisałem wyżej ma na celu zmylić Detektywa oraz Niewinnych, i stać się skrytobójcą Wink

Dziękuję wszystkim za uwagę, prosiłbym nie pisać zbędnych postów "Napisz pluginy, to tryb będzie". Prosiłbym i konkretne wypowiedzi, sensowne, mające na celu uzasadnić twoje zdanie na owy temat Wink

Pozdrawiam DetKjub (Kuba)
Nie wiem czy jest w tym większy sens, skoro masz je na wielu serwerach to po co dodawać je tu? Skończy się jak z the lab, tydzień pograją i się znudzi, minigierki na serwach banana są raczej rzadkością, tutaj utrzymują się "pełnoprawne" tryby.
Po co kopiować tryby z serwerów premium...
Fajny pomysł
Lecz eh... te pluginy, te mapki, te poczekalnie Smile

PS. Flak znam i gram na wielu serwerach non-premium na których takowy tryb był.
Rozumiem was wszystkich, słuchajcie, ja bym mógł zaprojektować mapki, tylko musiałbym mieć pomoc,z skryptami i pluginami nie ma zadnego problemu, z chęcią pomogę w budowie takowego serwera, dla mnie byłaby to czysta przyjemność, no, ale to zależy od administracji Wink

@FlakiZOlejem: Chodzi mi o to, że ten tryb nazbierałby graczy Wink
Pluginy, mapy i jeszcze gdy opłacisz serwery co miesiąc, można o czymkolwiek mówić.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie