MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Sms na Wojownikach Dusz
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Mój problem przedstawia się następująco :
chciałem zakupić sobie 10 000 kasy na Wojownikach dusz aby zrobić zakupy, niestety mój sms nie może zostać wysłany... I w tym tkwi problem bo konto mam ważne, kase na koncie mam ale i tak wyskakuje błąd "Nie wysłano wiadomości" (wiem nazwa błędu daje dużo informacji). Wpisałem treść sms'a : W100."i w tym miejscu podałem swój nick" (wpisałem nie ujmując w cudzysłów), numer oczywiście poprawny bo 92510 ale i tak wyskakuje błąd...

Bardzo proszę o pomoc! Pewnie popełniłem jakiś bardzo głupi błąd ale nie wiem jaki.
Jeśli nie dostałeś zakupionej usługi musisz wysłać e-mail na adres: MINESERWER@ZARABIAM.COM
W treści E-maila musi się znajdować:

1) Twój Nick.
2) Nr Telefonu
3) Data Zakupienia Usługi.
4) Godzina Zakupienia Usługi.
5) Treść SMS.
6) Serwer.
7) Co kupiłeś.

Weryfikacja twojego problemu powinna potrwać do 24 godzin, a w weekendy do 48 godzin.
1. Koszt smsa premium na ten numer to 25zł nett0 - 30,75 brutto, więc musisz mieć taką kwotę na koncie.
2. Możesz mieć blokadę wysyłania smsów na numery premium.
(01-June-2015 13:28:54)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]1. Koszt smsa premium na ten numer to 25zł nett0 - 30,75 brutto, więc musisz mieć taką kwotę na koncie.
2. Możesz mieć blokadę wysyłania smsów na numery premium.

a wiesz może jak ową blokadę usunąć?
Taką blokadę potrafi zdjąć osoba dorosła lub operator sieci. Spytaj się mamy czy może zdjąć lub przedzwoń do swojej sieci się zapytać czy posiadasz taka blokadę i czy można ja zdjąć.
O ile dobrze pamiętam, to u swojego operatora. Nie wiem, czy da się to zdjąć w samym telefonie.
Po twoim błędzie wnioskuje ze bardzo możliwe jest to ze nie masz zasięgu.
(01-June-2015 14:08:22)KalisPro napisał(a): [ -> ]Po twoim błędzie wnioskuje ze bardzo możliwe jest to ze nie masz zasięgu.

Centrum warszawy... wszystkie kreski zasięgu... Ale niezłe myślenie Tongue
już wysłałem email i czekam tylko na odpowiedź.
A pobrało Ci pieniądze z konta?
(01-June-2015 14:50:55)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]A pobrało Ci pieniądze z konta?

tak (miałem 54 około i mam jakieś 20 teraz)
Stron: 1 2
Przekierowanie