31-May-2015, 12:45:32
To mój pierwszy poradnik.
1. Zestaw narzędzi i innych:
Na początku rundy warto zdobyć wszystkie narzędzia i miksturę. Ja mam następujące ułożenie( od lewej do prawej kratki szybkiego wyboru):
1. Miecz Wojownika (jeśli masz coś lepszego to tutaj to wstaw)
2. Łuk Przeznaczenia (jeśli masz np. różdżkę to tutaj to wstaw)
3. Kilof
4. Siekiera
5. Łopata
6. Bloki lub coś specjalnego
7. Bloki lub coś specjalnego
8. Mikstura leczenia
9. Ciasto
2. Zbroja
Gdy mamy wymienione wyżej rzeczy warto znaleźć oddalone od spawnu miejsce i wykopać tam całe złoto. Dostaniemy 24 sztabki złota. Robimy złoty blok, stawiamy na ruszającym się tłoku i mamy zbroję. Co z pozostałym złotem? Oto dwie możliwośći:
a) Zrobić komuś z drużyny set. Nas to wiele nie kosztuje, a wojownicy będą silniejsi.
b) Zrób trzy zegarki, a z nich, z pomocą książki trzy tarcze.
3. tarcze
Osobiście rzadko z nich korzystam. Przydają się, jeśli strzelamy z wierzy a w nas mierzy mnóstwo szkieletów. Trzymając tarcze przytrzymujemy PPM i dostajemy zmniejszone obrażenia.
To mój pierwszy poradnik, więc nie oceniajcie mnie surowo
.
Daję kilka zdjęć
1. Idealne ustawienie
[attachment=555]
2. Działająca tarcza
[attachment=556]
Jeśli się spodoba proszę o przypięcie wątku.
1. Zestaw narzędzi i innych:
Na początku rundy warto zdobyć wszystkie narzędzia i miksturę. Ja mam następujące ułożenie( od lewej do prawej kratki szybkiego wyboru):
1. Miecz Wojownika (jeśli masz coś lepszego to tutaj to wstaw)
2. Łuk Przeznaczenia (jeśli masz np. różdżkę to tutaj to wstaw)
3. Kilof
4. Siekiera
5. Łopata
6. Bloki lub coś specjalnego
7. Bloki lub coś specjalnego
8. Mikstura leczenia
9. Ciasto
2. Zbroja
Gdy mamy wymienione wyżej rzeczy warto znaleźć oddalone od spawnu miejsce i wykopać tam całe złoto. Dostaniemy 24 sztabki złota. Robimy złoty blok, stawiamy na ruszającym się tłoku i mamy zbroję. Co z pozostałym złotem? Oto dwie możliwośći:
a) Zrobić komuś z drużyny set. Nas to wiele nie kosztuje, a wojownicy będą silniejsi.
b) Zrób trzy zegarki, a z nich, z pomocą książki trzy tarcze.
3. tarcze
Osobiście rzadko z nich korzystam. Przydają się, jeśli strzelamy z wierzy a w nas mierzy mnóstwo szkieletów. Trzymając tarcze przytrzymujemy PPM i dostajemy zmniejszone obrażenia.
To mój pierwszy poradnik, więc nie oceniajcie mnie surowo

Daję kilka zdjęć
1. Idealne ustawienie
[attachment=555]
2. Działająca tarcza
[attachment=556]
Jeśli się spodoba proszę o przypięcie wątku.