MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Znikające przedmioty na serwerze Survival
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Postanowiłem zakupić dodatkową gotówkę na serwerze Survival. Od razu pobiegłem do sklepu aby ją rozporządzić. Większą część tych pieniędzy przeznaczyłem na Złote Jabłka (Koxy), które od razu powędrowały do mojego ekwipunku. Po około 10 minutach gry stała się rzecz dziwna, na początku mów ekwipunek zaczynał się bugować, przedmioty tracił tekstury. Gdy już się to naprawiło, zauważyłem że złote jabłka które kupiłem wraz z tymi które posiadałem po prostu zamieniły się w zwyczajne złote jabłka (refille). Admina/helpera nie było wiec zwróciłem się na TS'a, tam powiedziano mi abym zamieścił wątek tutaj. Trochę mi szkoda pieniędzy które wydałem, więc mam nadzieje że sprawa zostanie szybko wyjaśniona. Nie jestem w stanie dać screena tych jabłek, ponieważ takowego nie zrobiłęm. Mam jedynie screena tych refilli w które przemienił sie jabłka. Kto normalny kupował by tyle refilli i zero koxów?
Jesteś moze vipem na serwerze ? Uzywales moze naprawy ?
Czy przypadkiem gracz nie ma tutaj wykrywacza skrzynek albo czegoś w tym rodzaju?
Typ ma cheaty co widać na ss'ie.
Tracer + chest ESP
Edit:jednak tylko chest ESP/chest Finder
Ale perm i tak się należy.
coz... zamiast pomocy dostaniesz bana za oszustwa=/

"textury zaczely sie bugowac" ;s hackerzy przejeli twoje jablka...
SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak.
4. Dowody nie są czytelne.
5. Źle zatytułowany temat.

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie