MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Znikający efekt dodatkowych 10 żyć
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Kupiłem guaridana na survivalu na Minserwer.pl i znikl mi efekt dodatkowych 10 żyć.
Moje pytanie to czy tak powinno być czy to błąd?
Dodaje od razu:
Nie, nie umarłem samo z siebie po kliknięciu na tabliczke z kupnem guardiana odebrało mi ten efekt.
Stało się to już z tydzień temu piszę tutaj dopiero teraz, ponieważ załatwiałem sprawę w wiadomościach pw na forum z Kalisem lecz z tego nic nie wynikło.
Później kazał mi napisać na e-mail mineserwer@zarabiam.com (29.08.2017 18:06 data i godzina wysłania e-maila) nie dostałem jeszcze odpowiedzi więc piszę tutaj.
W okresie załatwiania sprawy straciłem także guardiana przez to że nie miałem wpomnienego wyżej efektu bo bijąc sie nie zjadło mi koxa co zdarza się na serwerze i zginąłem.
Gdybym od razu lub następnego dnia odzyskał ten efekt nie straciłbym 450 000$
na serwerze. Wiem, że administracja nie odpowiada za utracone itemy ale to wszystko wynikło przez bug serwera i to są $$ a nie itemy.
Mój nick: MiKe2460
serwer: Mineserwer.pl
tryb: Survival
Pozdrawiam i liczę na odzyskanie chociaż części straconej kasy.
przy samym kupnie na pewno ci nie zniknał, bo jedno z drugim nie ma żadnego związku, tysiace osob korzysta z guardianow i zwoju zycia i nikt nie ma z nimi problemu. Zglaszanie po tygodniu czegokolwiek nie ma juz zadnego sensu, szczegolnie ze na dodatek jeszcze padles...
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie