MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA] [MC]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
---- Wzór ----

Twój nick z gry:KRZ4SI3K
Nicki osób posądzonych:SuperMleczko1502
Najdokładniejsza data zdarzenia:Przed chwilą
Opis zdarzenia: RealLife: Wsiadł mi do samolotu i Siedział dopóki go nie zniszcze, Oraz był Bardzo wulgarny A następnie jak uciekłem to był lag i Jak Już chciałem zniszczyć Samolot z daleka od niego to Przez bugi Gry pojawił się obok mnie i go zabrał.
Dowody:Potwierdzić To Może Gracz:matitntYT
Sugerowany wymiar kary:Tymczasowy ban Za wyzwiska i celową Kradzież
Serwer:Minecraftowo.pl
----
Dodaj dowody, a administracja ukara odpowiednio gracza, gracze nie mogą być świadkami,ponieważ może ich przekupiłeś lub mogą skłamać i gracz wtedy może być niesprawiedliwie ukarany

Dowody się wstawia przykładowo przez zapodaj net.

pozdrawiam
Dowodem są m.in. filmik, lub SS, więc możesz wrzucić screeny jak gracz był wulgarny.
Jeśli nie zdążyłeś zrobić ss czatu, zapewne będziesz miał w logach.

POZDROrororo Heart
to prawda bylem swiadkiem tego
Świadkowie tutaj nic nie zdziałają, jak napisał sebastian12:
"może ich przekupiłeś lub mogą skłamać i gracz wtedy może być niesprawiedliwie ukarany "

Więc dowodem mogą być tutaj Screeny.

POZDROrororo Heart
Masz 24 godziny na dostarczenie/poprawienie dowodów, w przeciwnym razie skarga zostanie odrzucona.
Twój nick z gry: Zyceczeq
Nicki osób posądzonych: piotrek_gaming1
Najdokładniejsza data zdarzenia: przed chwilą
Opis zdarzenia: gdy wszedłem na serwer polatać sobie samolotem japońskim to piotrek_gaming1 powiedział że chce ze mną polatać to sie zgodziłem. potem jak do niego podleciałem to wsiadł i mnie zaaresztował i zebrał mój samolot i mi kłamał że go niema a potem i tak widziałem że nim lata. ja byłem kurierem ale po restarcie serwera zmieniła mi sie praca na złodziej niewiadomo jak i
Dowody: może to potwierdzić SuperMleczko1502 i jakiś xXxAronxXx ale pełnej nazwy nicku niepamiętam
Sugerowany wymiar kary: ban za wykorzystywanie bagów serwera
Serwer: Minecraftowo.pl| Reallife2
@up Skargę napisz w osobnym nawym wątku.
Nie zapomnij o dowodach.
zapłaciłem ci za pszelotBig Grin
SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak.
4. Dowody nie są czytelne.
5. Źle zatytułowany temat.

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie