MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: ♥ Podziękowania ♥ 200 reputacji ♥
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Cześć Wink Jak widać po tytule wątku, wybiło mi dzisiaj 200 punktów reputacji, myślę, że jest to dość spora suma. Więc z tej okazji chciałabym podziękować niektórym osobom <3

Na wstępie napiszę krótką historię rozpoczęcia przygody z forum oraz z minefoxem;
Na początku grałam na real live, dosyć szybko mi się to znudziło, więc moja siostra zaproponowała, aby zagrać na trybie Wojownicy Dusz. Przyznam iż w pierwszej chwili nie wiedziałam jak w to grać i co tu robić. Po dłuższej grze na tym trybie zaczęłam wszystko mniej więcej rozumieć. W pierwszej kolejności kupiłam vipa, a dopiero potem boskie. Niestety gdy grałam było bardzo dużo cheaterów, postanowiłam więc założyć konto na forum i zgłaszać osoby łamiące regulamin. Na forum zarejestrowałam się 1 stycznia 2017 roku. Tak wiem, bardzo fajna data Big Grin Czyli na forum jestem już jakieś 8 miesięcy. Natomiast na serwerze niedługo wybije mi rok ;3. Pisanie skarg strasznie mnie wciągnęło więc postanowiłam że zostanę tu dłużej i będę pomagała łapać osoby łamiące regulamin. Pewnego dnia gdy weszłam na forum zobaczyłam, że jest rekrutacja na policjantów minefoxa (luty 2017). Spróbowałam napisać podanie, oczywiście dostałam trochę plusów i minusów, lecz się nie dostałam, ale stwierdziłam, że spróbuję następnym razem. Przez ten czas poznałam wieeele miłych i fajnych osóbek <3 Nadszedł czerwiec, kolejna rekrutacja.. Napisałam podanie i z niecierpliwością czekałam na wyniki. Gdy rozmawiałam na teamspeaku to w pewnym momencie Ace powiedział mi, że są już wyniki, pojawiły się one dosyć szybko, nie spodziewałam się tego. Przez pierwszą chwilę bałam się przeczytać, ale po kilku sekundach otworzyłam wątek...
Cytat:Po wspólnej naradzie oraz po skonsultowaniu wyboru z innymi członkami moderacji, wybraliśmy 7 kandydatów:
- MiszczuLuj
- mati2286
- emicko
- F_PIOTREK
- Tytek77
- EmoLaska233455
- pietraS98
Gdy zobaczyłam ten post to w pierwszej chwili nie mogłam uwierzyć, że się dostałam, dopiero później zaczęło to do mnie docierać.. Razem z Matim byliśmy zaskoczeni, strasznie się ucieszyliśmy Big Grin

Podziękowania Wink :

SzymoonPL - Dziękuję za danie mi szansy bycia w administracji, za rozmowy (mam nadzieję, że będzie ich więcej Big Grin) oraz za dbanie o MineFox'a.
AceHighKox - Oj Acuś... Dziękuję za te rozmowy na ts, nie wiem jak ty ze mną wytrzymujesz... W sumie to z tobą znam się najdłużej c; Za wspólne gry.. Za wszystko <3
alexkox55 - Za rozmowy na ts, za wspólne gry Wink
lokwsn - Za częste rozmowy na ts, za ten nasz śmiech, za wspólne granie na kaffie, haha <3
mati2286 - Oj Mati, Mati... Za miłe rozmowy na ts, za wspólne granie, za te nasze małe sprzeczki... Ale.. Kto się czubi ten się lubi Wink
MiszczuLuj - Tobie dziękuję za rozmowy na ts, wspólne gry na wd, chociaż i tak czasami mnie zabijałeś bo ktoś Ci kazał ;-; Szkoda, że odszedłeś ;c
manilax - Za rozmowy na ts, za ten spam na fb .. Nie ukrywam, że ten spam czasami denerwuje Big Grin Oraz za wspólne gry na mf jak i na ms <:
Dzeremi500 - Za rozmowy, wspólne granie na wd Big Grin
Pawlo565 - Za pisanie na fb, rozmowy na ts, wspólne granie.. Za wszystkoo <3
PoWeR098 - Za miłe rozmowy na ts, granie na wd
Jamakoshi2012 - Za miłe, fajne rozmowy na ts, wspólne granie na wd
ARCHERSKIN - Aruś Big Grin Za rozmowy na ts oraz na skype, mam nadzieję, że będzie ich więceej, za sojusz oraz za wspólne granie na wd
Lisa135 - Za gadanie i wspólne granie.
Ziemniook87 - Za pisanie na rpg, oraz za wytłumacznie na czym ten tryb mniej więcej polega. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie uda się nawet i porozmawiać c;.
Pandzia33 - Wspólne granie oraz miłe rozmowy na ts Wink
Lola3000 - Za zrekrutowanie mnie do esb, za rozmowy c;

Jak o kimś zapomniałam to przepraszam najmocniej.
Gratuluję, teraz kolejne tyle ;p
Ten teges, zostań z nami długo Wink
Dzięki za wymienienie :3
Zostań jak najdłużej :>
Też mam szczerą nadzieję, że niedługo złapię cie na tsie Wink Fajnie się z tobą piszę, dlatego nadal to robię Tongue Życzę ci byś została z nami jak najdłużej i chciało ci się nadal moderować serwery i karać cheaterow Wink
Emooooo <333
Więcej Kaffy,
Pisania do 3 na fb XD
Awansu Big Grin
Dogonienia mnie w repkach Smile
No i 1mln repek,
Jak najdłużej <333
#repkirzyciem...

Poczekaj Emo aż będziesz miała roczek, wtedy będzie co wspominać Smile
Jak słodko :* zostań z nami jak najdłużej i doczekaj swojego wymarzonego /vanisha
Uuu Emo dogonilas mnie w repkach xdd
Gratuluję Ci Wink
Życzę Ci awansu Big Grin
Supcioo <3
Edit: Zapomniałam ;C
Dziękuję za wymienienie
Dzięki za wymienienie ;3
Zostań jak najdłużej oraz życzę awansu :>
Gratuluję
Stron: 1 2
Przekierowanie