MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: MagicWordPL
Jesteś recydywistą?: Jeżeli chodzi o bana tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ grałem sobie na PVP kits i dostałem bana za wspomagacze a nic nie miałem
Treść Bana: wspomagacze
Osoba banująca: wolfielols
Serwer: Minefox.PL

Pomagałem administracji serwera w łapaniu cheterow , nawet dzisiaj, po prostu jestem dobry w pvp i dostałem bana za nic.
Można mnie spokojnie sprawdzić nie miałem żadnych cheatów i proszę o unbana .
Pozdrawiam MagicWordPL
Cóż administracja banuje jeśli jest PEWNA Posiadania Wspomagaczy/Cheatów a pozatym cheaty mogłeś już dawno usunąć ;p Do tego mogły dojść komunikaty Anty Cheata.
słuchaj mozna sprawdzic kiedy weszlo sie w w dniu w godzinie i sekundzie a ja dzis nie wchodziłem
Rozmawiałem już z tym graczem na ts'ie w sprawie tego bana. Gracz się wypierał i mówił abym go sprawdził lecz jak już wyżej ktoś napisał mógł odinstalować. Wyjaśniłem mu, że wielokrotnie wyświetlał się w antycheacie (nie miał lagów ponieważ jego ping był przeciętny oraz widziałem jak się do niego przeteleportowałem na vanishu), bił się podejrzanie i wyrzuciło go z serwera podczas pvp. Był to znak dla mnie, że coś ma. Nie byłem pewny czy są to cheaty czy macro/clicker dlatego dałem powód wspomagacze.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=QNEO]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie