29-August-2017, 14:48:08
Witam! Piszę to w dziale skargi lecz nie zastosuję się do wzoru!
Przedstawię wam sytuacje trybu wojownicy dusz 2 na minefox.pl!
Dam wam nagranie w jaki sposób gracze tego serwera ułatwiają sobie gre...
Nie wiem co to za anty cheat (O ile w ogóle jest jakiś na wd 2) że pozwala graczom na speed hacka/aure. Dzisiaj od rana nie widziałem ŻADNEGO policjanta/moderatora na tym trybie. Wiem wiem pewnie napiszecie "Na wd 1 nie ma cheterów i jest tam anty cheat"... A czy ktoś gra na wd 1? Rozwiązaniem byłoby danie obu serwerów na 1.8! Wiem że napiszecie że niektórym laguje 1.8 lub nie grają na takiej wersji! Moim zdaniem powinno być tak że ci którzy lubią grać na wd zostaną a ci którzy mają chety odejdą (Przyglądałem się pracy nowego anty cheta i muszę go pochwalić
). Administracja mogła by zrobić jakieś dyżurki bo jak widzę to cała administracja wejdzie na wojownicy dusz na 1 runde a na następnej nie ma już nikogo z administracji. Zauważyłem też pewną rzecz... Mianowicie dlaczego na kit pvp (Kit pvp 1.7) jest anty cheat ten co na WD 1 a nie dodacie go na WD 2 (Możliwe że się mylę co do anty cheta ale jest bardzo podobny) Kończę już ten temat i myślę że ktoś kto ma wyższą range (SzybkiBanan, KalisPro) zrobią coś z tym... Bo naprawdę odechciewa się grać... Brak mi słów...
Tu macie dowody: https://www.youtube.com/watch?v=WV1zBEqD...e=youtu.be
Pozdrawiam! _SzybkiApple_
Przedstawię wam sytuacje trybu wojownicy dusz 2 na minefox.pl!
Dam wam nagranie w jaki sposób gracze tego serwera ułatwiają sobie gre...
Nie wiem co to za anty cheat (O ile w ogóle jest jakiś na wd 2) że pozwala graczom na speed hacka/aure. Dzisiaj od rana nie widziałem ŻADNEGO policjanta/moderatora na tym trybie. Wiem wiem pewnie napiszecie "Na wd 1 nie ma cheterów i jest tam anty cheat"... A czy ktoś gra na wd 1? Rozwiązaniem byłoby danie obu serwerów na 1.8! Wiem że napiszecie że niektórym laguje 1.8 lub nie grają na takiej wersji! Moim zdaniem powinno być tak że ci którzy lubią grać na wd zostaną a ci którzy mają chety odejdą (Przyglądałem się pracy nowego anty cheta i muszę go pochwalić

Tu macie dowody: https://www.youtube.com/watch?v=WV1zBEqD...e=youtu.be
Pozdrawiam! _SzybkiApple_