Nazwa użytkownika zbanowanego: 7Alan7
Jesteś recydywistą?: Nie nie jestem recydywista,i nie popełniam tych samych błędów
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ban jest bezpodstawny,i nie wiem co się stało gram na blz pack,za skila w pvp dostawać bana :C cos jest nie tak,Altowanie magiczne przyciski na myszce czysty skill,top 10 na <...> w 2015,bylem w topowych gildiach na <...>
Treść Bana: Zostałeś zbanowany na zawsze przez Myszaa_ za Cheaty regulamin złamany!Odbanuj się,wyslij sms MCBAN.7alan7 na numer 92045(koszt 24,60)
Osoba banująca:Myszaa_
Serwer: Minecraftowo.pl
Usunęłam reklamy, swoją droga nie wnoszące nic do tematu~Kornelia
Kiedy dostałeś tego bana?
Bo wydaje mi się że już pisałeś podobny wątek.
(28-August-2017 20:42:04)mati2286 napisał(a): [ -> ]Kiedy dostałeś tego bana?
Bo prośbe o ub już pisałś a był podobny temat.
Ban dzis wlecial nawet nwm o której bo mnie nie było na servie
a co do tamtego bana to byl na chwile

O co chodzi ze zdaniem "magiczne przyciski na myszce"?
(28-August-2017 20:44:02)Kornelia napisał(a): [ -> ]O co chodzi ze zdaniem "magiczne przyciski na myszce"?
mam 4 klawisze które sa ustawione tak zeby mozna bylo uzywać ich jako lewego przycisku myszki
(28-August-2017 20:44:02)Kornelia napisał(a): [ -> ]O co chodzi ze zdaniem "magiczne przyciski na myszce"?
mam 4 klawisze które sa ustawione tak zeby mozna bylo uzywać ich jako lewego przycisku myszki
(28-August-2017 20:56:32)Arioch napisał(a): [ -> ]Dostałam od gracza filmik, na którym ewidentnie widać cheaty. https://www.youtube.com/watch?feature=yo...pp=desktop
wiesz co to jest altowanie? Bo wydaje mi sie ze wiekszosc nie wie,wystarczy grac na 2 monitory,Pozdro dla kumatych
I gdzie tutaj widac cheaty? bo jakos tego nie widac bez kitu... tak ja wspomniałem myszka i magiczne przyciski

i bije 4x szybciej
Jak bym miał kompa z lepszymi fps'ami to bym Ci pokazał jak wygląda moje pvp no ale niestety 60 fps normalnie a przy nagrywaniu było by z 20,
A to ze macham mieczem jak sa za linią to nie znaczy ze jestem odpalony.
Macham mieczykiem bo Dzieciaczki wychodza i sie cofają tak to wygląda,Wiec dalej twierdze ze ban jest bez podstawny :*
Mogę Ci napisać Nicki ludzi odpalonych których nikt nie sprawdza a jak sprawdza juz to leci ban a potem kupia ub i dalej graja odpaleni,Np Cala Gildia Vp,Czyli szymeqel nowykaktus czy jakos tak,nastepni nowymiszczu pulcio duzo by pisac
Ewidentny antyknock spowodowany macro/triple, tlumaczenia, ze masz w ten sposób ustawiony mc nic nie dadzą
Nie patrz na to, czy ktoś jest banowany, tylko na siebie. Zawsze możesz złożyć skargę.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.
Pozdrawiamy,
Administracja
serwera