MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UnBan alpeviskoo
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: alpeviskoo
Jesteś recydywistą?: tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: ponieważ dostalem go za nic

Treść Bana: Dostałem go za to że jakis gosciu pisal ze mam aure odpowiedzialem ze tak
dla żartow mimo ze 5 minut temu bylem sprawdzany przez Jamakoshi. (niepamietam dokladnie nicku) Dostalem go na 30 dni a 4 dni temu kupilem vipa chcialbym bana zmniejszyc do 10 dni bo szkoda mi Rangi Vip
Osoba banująca:Pawlo
Serwer: Minefox.pl
W regulaminie jest jasno napisane:
Użytkownikowi zabrania się pod rygorem całkowitej blokady konta posiadania lub korzystania z wszelkich modyfikacji gry ułatwiających rozgrywkę na serwerze (np. Huzuni, Nodus, Xray nie dotyczy OptiFine oraz Rei's Minimap). Przyznanie się do ich używania jest równoznaczne z ich używaniem.

Jak dla mnie ub nie dostaniesz, ale końcowe zdanie zostawiam Pawlo
Tak jak napisał MineKox - za przyznanie sie do uzywania wspomagaczy jest ban.
Nie robię screenów każdego zdarzenia, wiec muszą wystarczyć logi:
Cytat:[19:33:11] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) Smokok13 : /msg Alpevisko ale aura pinkna widac bylo ze plecami mnie zabiles
[19:33:13] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) Lesiowsky : /msg ToxicSpiderPL Ej tepniesz?
[19:33:15] [Client thread/INFO]: [CHAT] alpeviskoo (+1) zabil newo (-1)
[19:33:15] [Client thread/INFO]: [CHAT] VIP 4541 (G) SzymonKOX: sprzedaje sety 3/3 /sprawdz SzymonKOX
[19:33:22] [Client thread/INFO]: [CHAT] czajkowski450 został zabity przez Zombie
[19:33:22] [Client thread/INFO]: [CHAT] 65 (G) colof: juz
[19:33:24] [Client thread/INFO]: [CHAT] oaza został zabity przez Zombie
[19:33:27] [Client thread/INFO]: [CHAT] 1734 (VIP) alpeviskoo: tak mam aure i co ?
Przyznałeś sie - dostałeś bana, nawet jeśli to było dla żartów. Trzeba myśleć co sie pisze Tongue
UB nie bedzie, ponieważ ban jest słuszny.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=QNEO]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie