Każdy stały gracz wie, że w każdej bazie drużyn znajdują się 2 sklepy, w których możemy kupować przedmioty za sztabki złota. Jeden sklep jest z przedmiotami potrzebnymi do alchemii, drugi ze zbroją kolczą, łukiem, mięskiem, tortem, strzałami, książką, mieczem żelaznym i wędką. Moja propozycja, którą skonsultowałem już z paroma ogarniętymi graczami jest taka, aby do sklepu z bronią dodać jabłko. Dla osób, które zaraz się spytają po co to jabłko miało by być i jaki jest cel jego wprowadzenia. Otóż z jabłka możemy zrobić refile i kox jabłka, które na ten moment można zrobić tylko na mapie królestwo i królestwo V2, które dość rzadko są grane. Jabłko można też wydropić w skrzyni dusz na starcie gry, na co jest bardzo mała szansa. Cena tego jabłka była by do ustalenia, ale moja propozycja jest taka, by 3 jabłka kosztowały 20 sztabek złota. Myślę, że to by było dosyć ciekawe urozmaicenie trybu, a walki były by jeszcze dłuższe i bardziej emocjonujące, nie wypominając już o turniejach, które by były totalną miazgą i wulkanem emocji

Piszcie co o tym sądzicie.
BEZ SENS.
tyle powiem. Zniszczyłoby to całą gre. Nieraz widzę na wd jak gracze siedzą w kopalni złota przez cały czas. Pomyśl co by zrobił gdyby uzyskał z 20 jabłek.
Podam przykład:bjest drużna ktòra ma pełny kamień. Alw nikt nie ma dobrego sprzętu. Przychodzi typ ma 20 koxòw I koniec gry. Jest nie do zabicia.
Tyle powiem.
NIE.
Na nie .
Koxy są bardzo op.
Jest dobrze że można je zrobić tylko na kilku mapach.
Gdyby zostało to wprowadzone to jak napisał @up gracze byli by nieśmiertelni.
Na zrobienie koxa podszeba 72 złota, a wykopanie go w kopalni i przetopienie trwa około 10 minut, więc nie przesadzajcie z ,,byciem nieśmiertelnym''.
Jak dla mnie bezsens.
Jak chcesz koxa to zrób a nie na łatwizne do sklepu.
Czytaj ze zrozumieniem... Nie chce, żeby dodali koxa do sklepu, tylko jabłko.
JABŁKO KOX Jestem na NIE ponieważ
Dość. Dlugo będzie trwać. Ta runda
Czujesz się. Jakbyś miał /god ( przy rozwalaniu kamieni)
Ciężkie Zabicie przeciwnika
Jak dla mnie tylko dodać zwyczajne zlote jabłko (bezenchant)
Ludzie umiecie czytać ToRnAdOOO napisał, że jego propozycja dotyczy zwykłego jabłka a nie jakiegoś "koxa" czy "refa". Ja osobiście jestem na TAK dlaczego? Ponieważ byłoby to fajne urozmaicenie gry, nie rozumiem graczy którzy są na NIE. Podam wam przykład tzw. Ziomków którzy mają wykupione all boskie i większość klas których praktycznie nie da się zabić a takie jabłko było by dobre, ponieważ można by go zastosować do tzw. refów lub tzw. koxów które by pomogłyby takich graczy zabić, ale takiemu graczowi który ma np. róg lub vortex jest mu łatwo uciec przed takim graczem który zjadł tzw. koxa więc nie widzę problemu z tym żeby dodać zwykłego jabłka do sklepu.
Ps. Żeby zrobić tzw. koxa trzeba się dużo nakopać złota
@up umiemy czytać
co do tego podtrzymuje swoje zdanie i nie oszukujmy się koxy będą robić osoby z boskimi
kox + boskie = nieśmiertelny gracz ,boskie już są niezwykle op dodając możliwość stworzenia koxa to przechodzi ponad skale.
A złoto tak długo się nie kopie narazie żeby móc zrobić koxa trzeba mieć farta co jest moim zdaniem bardzo dobrze zrobione.