MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Wywala mnie z Creativa #1 i mam lagi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cały czas (od kilku godzin) wywala mnie z creativa. Jak już (jakimś cudem przez lagi) wejdę, albo spawni mnie pod tym dywanikiem gdzie jest beacon, albo się laguje że aż. Oprócz tego, mogę być maxymalnie 15 minut, bo mnie wywala i pokazuje się 'Upłynął limit czasu'. Mojej znajomej też tak się dzieje. Mam dobry i szybki internet. Co się dzieje Huh Angry ?
Podaj ip serwera może. Zdołamy ci jakoś pomóc Smile
Bardzo często ludzie robią na działkach mechanizmy z redstone które lagują serva o graczach nie wspominając i często nie zdają sobie z tego sprawy następnego dnia powinno być ok. Niby jest bananowe zabezpieczenie ale Leje działają, a jako redstone można używać przekaźników bo ich zabezpieczenie nie usunie ;p
No ale bez przesady. Jak wchodzę na lobby i wybieram menu serwerów, bardzo często muszę czekać kilka minut aż się otworzy. Jak już wejdę na serwer to albo spawnie się POD spawnem np w ziemi. Muszę wtedy włączyć i wyłączyć Minecraft i wtedy dopiero działa jak nalezy ale nie zawsze. Dzisiaj z kolei wogule nie mogę wejść na żaden serwer. Piszę Can't connect to serwer. Mam Internet. Pełny zasięg. Oprócz tego szybki. Co się dzieje !!??
próbuj teraz w razie problemów napisz nowy wątek Smile
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie